Pa nije Snake ni u prošlim nastavcima previše pričao kod razgovora sa negativcima. Uvjek je slušao.
Ne, ne, ne i ne. Snake nije razgovarao, istina, ali je odgovarao. Ovdje suti kao mutava djevica. Big Boss je najlosije okarakterizirana licnost u ovom nastavku, a na njemu je sve trebalo da lomi. Kazuhira Miller je daleko najbolje okarakterizirana licnost u ovoj igri, a nakon njega svi ostali. Da ne kazem da mi je Skull Face na kvadrat karizmaticniji od Big Bossa. Jedino sto je vrhunski odradjeno kod Snakea je fizionomija. Da to nema bio bi isti onaj Snake iz
Peace Walker-a kojeg je Suhy brutalno opisao u jednom od svojih postova.
Snake opširno razgovara samo sa svojim suradnicima.
Ne. U ovom nastavku Snake opsirno suti i sa saradnicima i nesaradnicima.
Vise ga se cuje na kasetama (ovo mi je spasilo igru, iako bih radije codec) kada progovori par recenica, nego na kraju prvog chaptera kada je trebao drzati kilometarski govor umjesto sto kultivirane uzorke baca u vatru kao da su kondomi, bez ikakve reakcije sto fali treci uzorak.
Igra djeluje preambiciozno, a ništa nije dovršeno kako spada.
Ovo je kljuc. Igra je preambiciozna, a uz to i cross gen proizvod. To je ono sto je sve srozalo i zbrzalo.
Na stranu sve to,
The Phantom Pain ima savrsen gameplay. Meni daleko najbolji i najzabavniji u serijalu, maksimalno uzivanje. Kome se gameplay ne svidja neka ide igrati
Battlefield i
Witcher. Ovo je
Metal Gear i padobranci nemaju pojma sta pricaju, a samim tim gubim zelju da ista pisem.
Ja koji igram serijal punih 17 godina ne zelim da trosim rijeci na padobrance koji ni sami ne znaju zasto uopce pokusavaju nesto pametovati. Nema potrebe ista pisati, samo uzivajte u igri. Ako vec pojedinci imaju potrebu praviti se pametni onda to radite diskretno i napisite velikim crvenim slovima
Ja sam padobranac i moje misljenje je subjektivno.I dalje je ovo fantasticna igra koja se jednostavno mora odigrat.
Malo je reci. Ovo je legendarna igra, samo je drugacija od ostalih nastavaka. Meni smeta sto se nisu potrudili oko prezentacije price, ali kada se saslusaju sve kasete onda covjek tek vidi kako sve ide duboko. Da je ovo bilo po codecima za vrijeme igranja,
The Phantom Pain bi automatski postala prividno veca i mocnija igra, sto u sustini i jeste stvar sa svim nastavcima u serijalu. Kada bismo prekidali svaki cutscene i codec transmission igra bi trajala par sati, dok sam ja u ovu igru slupao skoro stotinu sati.
Negdje sam iznad procitao da je nekome
Half-Life 2 prosjecna igra. Neka taj neko suti ili ako vec ne moze da suti neka to kaze i nakon toga se upuca. Toliko o tome.