Spoileri za one koji nisu još igrali epizodu 31.
Završio chapter 1 i da nisam ovdje pročitao da ima drugi, zbog onih creditsa mislio bi da je igra gotova. Borba sa Metal Gearom na kraju je dobra, ali bilo je boljih. Par puta sam se naživcirao jer sam umro od one plave laserske zrake, a jednom od pada s litice. Naravno svaki put bi sve ispočetka morao ponavljat, a borba je vremenski jako duga. Možda bi bilo lakše da sam uzeo Walker Gear za buddy-a, ali ipak je DD bio samnom.
Na kraju sam malo razočaran Skull Face-om odn. time da nije bilo boss borbe s njim. Na kraju kao lik ispada all talk, no action. Ni u jednom trenutku nije pokušao sam ubit BB-a. Razumijem da je više zamišljen kao neki mastermind iza svega, ali opet... Bar je trganje istog na komade bilo zabavno za gledat. Liquid i dalje šupak
Šteta što sam sad pogledao onaj trailer za chapter 2 jer nisam skoro ništa od toga znao jer nisam gledao nikakve trailere osim onog prvog gdje je igra i predstavljena.
Sve u svemu, jako sam zadovoljan sa 1. poglavljem igre.
Dal one glavne misije koje sam dobio za ponavljanje moram riješit zbog priče/da bi dobio trofej za rješavanje svih misija? Mislim na hard verzije misija.