blazkowicz

Ovo mi je izbacilo kad sam išao na stranicu, al kad sam se ulogirao je za premium na godinu dana i dalje pisalo 151,99€. Tak da mislim da je ovo opet za nove korisnike. Ah ako je tako bit ću novi korisnik 3.2. kad mi nestane subscription 30.1. 😂

KruxZhlajfa ja taman 1.2. opet postanem novi korisnik, samo ak mi ne ostave još 2-3 dana Plus ko po običaju - i onda opet ostanem bez akcije…

Nadam se da bude ok, 152€ je puno.

KruxZhlajfa

Je,to je to. Meni traži 113.99.

A normalno Plus mi traje točno jedan dan duže od te akcije tako da ne mogu pustiti da istekne pa kao novi korisnik iskoristiti popust od 35% što ispada 99 Eura otprilike.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

KruxZhlajfa Evo i meni. Naravno, Essential nema nikakvih popusta. Premium i Extra way to expensivo za mene.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Cd Keys, Eneba i ostali sajtovi imaju cca 10% popusta za UK bonove.

Možda si piknem jenega pa me pretplata ispadne manje 🙂

Marko57946 Ja sam ti ovo screenshotal sa naše hrv stranice, tak da mora da i vrijedi i koda nas…

Meni i dalje ne nudi na mom accountu taj popust 🥲

Možda meni nudi jer sam prvo uzeo Extra pa nadogradio na Premium…

6 dana kasnije
    • Brijac

•  
      •  
      •  
      •  

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

High on Life je vrhunska igra.

Flipper

Za tu dobrotu novo poskupljenje od 30% 😎

F1 24 je na sale za 12e.

Jeben deal s obzirom da nije bilo nikad ispod 35e.

doctorfreak

Ali sezona završila i uskoro nova kreće, realno vrijedi Max 20 eura …

Nastavno na onu priču o popustu na PS+ kada nam istekne. Meni je jučer istekao PS+ i nisam dobio nikakvu ponudu za popust 😢

Also čitao sam navodno ovaj Lunar New Year deal za Plus dolazi u US oko 14.2. pa možda će i kod nas?

@montoya kakvo je stanje kod tebe?

Meni su istekle 2x PS+ pretplate sredinom 12 mjeseca i nisam dobio nikakvu ponudu sa popustom.

Nabijem ih.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

Nema popusta za Essentials, zele da im platim ove skuplje gdje su dali popust. Nedam

• montoya

•  
            •  
            •  
          • Uređivano

KruxZhlajfa virty evo i meni danas isteklo, plus igre se zaključale, od maila s popustom ništa…

Momci, samo bojkot!

Giphy - protesting tv land GIF by #Impastor