Ako se ne varam, tad su neki imali popuste, neki veće neki manje, a neki nisu uopće.

Evo meni na Storu nude obnovu Premium pretplate sa 25% popusta . Za nove korisnike bi trebalo biti 35%.

blazkowicz meni prek PS App i dalje hoće 152€

Picek Jesi to produžio Essential na Essential iliti koji si već tier imao u isti ili si se upgradeal sa nekog manjeg tiera na gore. Koliko znam nisu imali popust na BF za postojeće Premium subscribere.

blazkowicz

Ovo mi je izbacilo kad sam išao na stranicu, al kad sam se ulogirao je za premium na godinu dana i dalje pisalo 151,99€. Tak da mislim da je ovo opet za nove korisnike. Ah ako je tako bit ću novi korisnik 3.2. kad mi nestane subscription 30.1. 😂

KruxZhlajfa ja taman 1.2. opet postanem novi korisnik, samo ak mi ne ostave još 2-3 dana Plus ko po običaju - i onda opet ostanem bez akcije…

Nadam se da bude ok, 152€ je puno.

KruxZhlajfa

Je,to je to. Meni traži 113.99.

A normalno Plus mi traje točno jedan dan duže od te akcije tako da ne mogu pustiti da istekne pa kao novi korisnik iskoristiti popust od 35% što ispada 99 Eura otprilike.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

KruxZhlajfa Evo i meni. Naravno, Essential nema nikakvih popusta. Premium i Extra way to expensivo za mene.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Cd Keys, Eneba i ostali sajtovi imaju cca 10% popusta za UK bonove.

Možda si piknem jenega pa me pretplata ispadne manje 🙂

Marko57946 Ja sam ti ovo screenshotal sa naše hrv stranice, tak da mora da i vrijedi i koda nas…

Meni i dalje ne nudi na mom accountu taj popust 🥲

Možda meni nudi jer sam prvo uzeo Extra pa nadogradio na Premium…

6 dana kasnije
      • Brijac

•  
        •  
        •  
        •  

• renda

•  
        •  
        •  
        •  

High on Life je vrhunska igra.

Flipper

Za tu dobrotu novo poskupljenje od 30% 😎

F1 24 je na sale za 12e.

Jeben deal s obzirom da nije bilo nikad ispod 35e.

doctorfreak

Ali sezona završila i uskoro nova kreće, realno vrijedi Max 20 eura …

Nastavno na onu priču o popustu na PS+ kada nam istekne. Meni je jučer istekao PS+ i nisam dobio nikakvu ponudu za popust 😢

Also čitao sam navodno ovaj Lunar New Year deal za Plus dolazi u US oko 14.2. pa možda će i kod nas?

@montoya kakvo je stanje kod tebe?