Ja nemrem nać nigdje informaciju o ovom na netu, al jučer sam vidio jednu jako čudnu situaciju oko cijena igara na našem HR PS Store-u. Znam da je naš store katastrofa, cijene nisu iste kao i kod drugih regija iz EU, al ovu situaciju još nisam vidio nigdje, čak i van našeg store-a.
Jučer sam curi htio uzet Overcooked All You Can Eat ediciju, igrali smo skupa Overcooked 2 na njezinom accountu pa smo odlučili sve ispočetka na toj ediciji. I pogledam prvo kod sebe cijenu igre na PS Store kod sebe (basically ovaj link) i fino piše cijena na popustu od 15.99€, reko ok može. Dođem kod nje i na njezinom accountu i uđem u PS Store i kod nje piše cijena bez popusta 9.99€. Gledam wtf?!
I da oba naša accounta su HR regija, ja odavno imam tu regiju, a ona je napravila novi account pred par godina sa HR regijom jer nije mogla redeemat naš voucher kod za store credit.
Ovo je screenshot storea sa mog accounta.
A ovo je pak screenshot sa njezinog accounta.
Prilično sam siguran da je tu riječ o istoj igri, ista edicija. Ima jednaku ocjenu, jednak broj reviewa, jednak release date itd. Link koji sam gore poslao recimo na webu nudi moju cijenu, a kod nje na PS App javlja da je "purchased" tako da je 99% u pitanju ista igra.
Kupili smo jučer ediciju skroz regularno preko njezinog storea po 9.99€ i prošlo bez beda. Nikad nisam čuo situaciju da su cijene na PS Store bile drugačije iz ISTE regije. Jel itko od vas sreo ovakvu situaciju? Ne žalimo se ofc, samo mi je fascinanto koliko taj Store može bit loš 😂