Sony mi samo slatke probleme stvara
:

Nisam kupio PS4 da se veselim PS3 igrama

:

Hahahhah

Prvi put bum rekel-meh

:

Ja očito jesam
Ali svaki mjesec mi daju barem 2 igre koje ću naveliko igrati 

Pocni igrat prave igre za ps4 i da vidis oces stic smeca igrat 

Čeka se travanj i kolovoz 8)

Pa jel igra Hardware Rivals?

: : :

Pa jel igra Hardware Rivals?

: : :
Sam ti ismijavaj. Sutra cu ti banut na vrata pa ces mi morat vratit TLOU.

Helldivers me jako ugodno iznenadio za ps4. Toliko da ove druge igre neću niti pogledat, a moje pare za ps+ ovaj mjesec su opravdali.

Koja pusiona od ponude
Nije ti Helldivers dobar?

Koja pusiona od ponude
Probao i ne valja mi.

Koja pusiona od ponude
Probao i ne valja mi.
I zato ponuda ne valja jer ti igra nije dobra. Odlicno

Meni taman sutra ističe PS+.Helldivers će opravdati pare meni,plus još ako nešto uleti dobro u sljedeća dva mjeseca.

#ViperNijeGamer
hahaha
ovaj master je genijalac. Da, samo zbog Helldiversa mi je ponuda smece. Ostale igre su zlatne

#ViperNijeGamer

#ViperNijeGamer

#ViperNijeGamer
hahaha
ovaj master je genijalac. Da, samo zbog Helldiversa mi je ponuda smece. Ostale igre su zlatne

#ViperNijeGamer
Koji si ti genijalac. Neke nisi ih ni probao, al ipak, ponuda ne valja.

#vipernemapojma

Jel može biti veće gluposti za PS4,katastrofa od ponude za PS+

Što uvijek isti komentari?

Što uvijek isti komentari?
kad su uvijek ista sranja?

#ViperNijeGamer

Stigli PS bonovi i 12 mjeseci PS+

http://www.sancta-domenica.hr/gaming/playstation-bonovi.aspx

Al meni i dalje ne ide u glavu poskupljivanje 365dana bon na 400kn.

Usluga lošija, a skuplja. Nema boga da uzmem ps+ ionak ne igram online ništa.

Produzio sam jucer za godinu dana. Ali platio sam s karticom 365kn, a ne 400kn.
Naravno na mobu me zajebavalo, pa sam prvo morao dodati pare u Wallet, pa tek onda platiti godinu dana plusa.

Tearaway Unfolded 150 kuna na storu. Mislim da je to trajno snizena cijena sa 270. Kupite, kriticari su je dobro primili.

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/tearaway-unfolded/critic-reviews

Uncharted trilogija 199,00kn. Tjedan dana traje akcija

Uncharted trilogija 199,00kn. Tjedan dana traje akcija
199 = 66.3

Tri igre za 199 kuna sto je 66.3 kune po igri.

vidim da stavljaju na akciju igre koje su več bile po toj cijeni na 12 deals of christmas ili pak na january sale

vidim da stavljaju na akciju igre koje su več bile po toj cijeni na 12 deals of christmas ili pak na january sale
True, true. Uncharted kolekcija je bila u 12 deals of christmas, a Tearaway u january saleu.

Što se mene tiče bolje da tu i tamo ponove akciju za ovakve igre nego da stavljaju akcije na nekakve gluposti koje nikog ne zanimaju. Ja npr nisam uspio kupit igru na 12 DOC ali sam je nabavio u međuvremenu, međutim da nisam ovo bi mi savršeno došlo. Vjerujem da ima još slučajeva gdje ljudi zbog nekog razloga propuste kupnju ovakvih hitova stoga nemam ništa protiv ovakvih poteza.

nek mi stave rainbow six  za 200kn i odmah kupujem

http://blog.us.playstation.com/2016/02/01/vote-to-play-march-2016-voting-begins-february-9th/ Vraća se Vote to Play.

Wooow kakve igre!!

Još nisu PS+ igre od veljače stigli već znamo da će ožujak bit shit! OMG kad će ovo stat više. Mislim da je već krajnje vrijeme da dobijemo Killzone ili čak i Knack! Znam da se ovo priča svaki mjesec, al come on!

Sad mi je lakše kad znam da će igrači za mene izabrati jedno od 3 smeća, a ne Sony. Dobro su napravili, skinuli su metu sa svojih leđa.

jeli se zna do kad je maintance?majko mila odlucim nakon sto godina provest vecer uz playstation i maintance