Meni radi Master od ZABA-e, upravo jučer najnormalnije kupil Middle-Earth i Driveclub motore.
Prije cca 3 tjedna također kupil normalno.
Bonovi bi trebali doć sljedeći tjedan.
Trebali su već ovaj, al jbg.
Niste jedini kojima ne rade kartice, u zadnja 2 tjedna imali nekoliko poziva u dućan da ljudima ne prima kartice. Većinom Amex, ali žalili su se i na Visu.
PS Store & PSN
Tebi radi kad si njihov... Veze i poznanstva, tipična hrvatska priča.
Meni radi Master od ZABA-e, upravo jučer najnormalnije kupil Middle-Earth i Driveclub motore.Kad ce vam prika doci jojstici battlefront?neki dan sam narucio produzeno jamstvo ali nije bilo jojstika
Niste jedini kojima ne rade kartice, u zadnja 2 tjedna imali nekoliko poziva u dućan da ljudima ne prima kartice. Većinom Amex, ali žalili su se i na Visu.
Mene ovo isto zanima...
Može rezervacija? :)
Kupil PS+ za frenda koji ima hrv. račun, a u Njemačkoj je. Dao mi je podatke računa i kupio preko svoje kartice ( PBZ tekući, Visa ).
Kupil PS+ za frenda koji ima hrv. račun, a u Njemačkoj je. Dao mi je podatke računa i kupio preko svoje kartice ( PBZ tekući, Visa ).Isprobavam konstantno i ne ide
Meni isto prolazi najnormalnije. Ako probavaš non-stop neuspješno onda su ti blokirane transakcije od strane Sony-a. Ako si imao malo pokušaja pričekaj da prođe 2 dana, a ako si bio žestoko uporan i 2 tjedna.
Pripazi na točne podatke. Ime i prezime bez hrvatskih grafema. Ulica točno ona s kojom je kartica registrirana itd ...
Star Wars joystici planuli u zadnja 2 tjedna, trenutno niš.
Ne znam kad će bit opet, javim čim saznam ;)
Star Wars joystici planuli u zadnja 2 tjedna, trenutno niš.Ja sam neki dan zvao rekli su 15.1?!
Ne znam kad će bit opet, javim čim saznam ;)
Ajde cim dodju molim te sjeti nas se
Rekli su i za PSN bonove tak :)
Prvi bute znali, bez brige :)
Joysticka zasad nema.
Ne zna se datum kad će doć.
Nadam se da dobiješ bonus na plaću za sav marketing i prodaju koju radiš na forumu.
Rekli su i za PSN bonove tak :)Ja mogu i crni uzet,na njega isto imam 15% i dodje mi 10 kn skuplje od star warsa samo (nemoj se ljutit sto cu sad rec) sam cuo da su popravljali neke jojstike sto nisu prije valjali pa ih opet stavljali u prodaju,a da znam da su to novi ja bi i crni uzeo meni je svejdno koje je boje!
Prvi bute znali, bez brige :)
Tuhy nemoj se ljutit molim te ali tako sam negdje cuo.
Meni radi Master od ZABA-e, upravo jučer najnormalnije kupil Middle-Earth i Driveclub motore.Od kud vadis te pare jbte, nema igre koju nisi kupio.
Btw. kako mogu uzet produzeno jamstvo u SD za svoj play ako play nije kupljen kod njih. Kako ide postupak?
Ja sam narucio preko weba,oni ti posalju jamstvo na kojem cini mi se imas serijski broj onda ti udjes na njihovu stranicu i nadjes pod podrskom produljena jamstva i tu ukucas sve podatke koje te trazi i kad zavrsis kad stines ok dodje ti na mail potvrda o produzenom jamstvu!Meni radi Master od ZABA-e, upravo jučer najnormalnije kupil Middle-Earth i Driveclub motore.Od kud vadis te pare jbte, nema igre koju nisi kupio.
Btw. kako mogu uzet produzeno jamstvo u SD za svoj play ako play nije kupljen kod njih. Kako ide postupak?
Nadam se da dobiješ bonus na plaću za sav marketing i prodaju koju radiš na forumu.Šta prodajem, viš da stalno javljam da ničeg nema
Btw. kako mogu uzet produzeno jamstvo u SD za svoj play ako play nije kupljen kod njih. Kako ide postupak?Ma samo ti sa računom u SD dućan il prek web-a, što se brineš :)
I nakon toga ide registracija jamstva preko naše stranice, kak je Prika i napisal.
u popravljali neke jojstike sto nisu prije valjali pa ih opet stavljali u prodaju,a da znam da su to novi ja bi i crni uzeo meni je svejdno koje je boje!Zanimljiva glasina :) , ne ljutim se, sve 5 :)
Uglavnom, OEM joystici, bez ambalaže, (jeftiniji 100 kn) ali radi se o onima koji su izvađeni iz bundleova koji se nisu prodali (sa Driveclubom, recimo), a ne oni prepravljeni.
Prodo dosta takvih, ljudi bili sretni da su dobili Joy za 100 kn manje, i meni se zasad stvarno nitko nije javil da im nekaj ne valja sa joystickom
Znaci mogu i crni uzet??tenk ju ja mislim da je to glasina s jednog foruma necu rec kojeg mislim da znas.
Taman idem vidit taj crni kad i njih ste povukli sa weba,ni njih nema za uzet
Nista nigdje mi se ne zuri,kad bude bude!
Evo da vas i pohvalim,narucio sam produzeno jamstvo i doslo mi je za jedan dan u dubrovnik,stvarno me iznenadilo!
Već kad ste se raspričali o jamstvu, koliko dugo nakon kupnje je moguće produljiti jamstvo na PS4? Tjedan, mjesec? Možda glupo pitanje al nisam našao na stranici odgovor...
Mozes kroz par mjeseci,nije preporucljivo cekat zadnje mjesece.tako sam bar ja informiran!
Samo bacate novce.