Vidim da je PS Store proradio i cijene su u eurima no još uvijek nema nikakvih popusta, samo full cijene.

Picek

A treba netko i platit konverziju, ipak je to projekt koji je trajao 2 godine.

Picek Baš to i ja ostao u čudu. Kao dali su nam napokon novu valutu ali popusta nema.

Nadam se da ce 17.og ovog mjeseca kada dođe bf sale biti i kod nas…

Ko da se trude da ne potrošimo tu sitnu lovu 😃

Picek Mislim da nisu jos gotovi sa prebacivanjem, nemozes ni psstars bonove zaminit za eure jos

Kaže Prometheus da je update Storea live

EDIT: Kaže da je ušao u krivi acc Ha-Ha-Ha

Ima super popusta, ne znam da li da uzmem Far Cry 6 Standard Edition za 68,88 ili God of War Ragnarok za 79,50.

ikral

Bas to, sto sam i ranije rekao u drugoj temi - ozone trenutno nudi FC6 za 19e i GoW:Ragnarok za 50e.

Sve i da dode BF na naš store, nekako sumnjam da ce biti nesto bolja akcija.

Ima i SD Far Cry, Valhalla i tak po 19,99, a PS5 je trenutno na 429€, dakle 40 ispod recimo Pevexove ponude. Tko još nema, a ne želi slajm, now it's time.

escoban

Strašno su zbrljali… radit prebačaj Eura i maknuti popuste na sami Crni Petak.

Van pameti tko god je zadužen za hrvatsku regiju PSNa.

escoban

A meni radi Terdowna je top to bi ionako kupija. Mislin ponuda je svaki misec ocajna ali u godinu dana se skupi par igri koje bi ionako kupija pa me onda plus izade gratis ako tako racunan.

Vjerovatno cu i ove godine produziti

Miro Ma ja cu se prebacit na essential, extru cu uzet isto kao hbo/netflix/disney+ na misec ili 2 proci ono sta valja i cancelat opet. Nema smisla imati kroz cilu godinu

escoban

A viditi cu kakvo ce snizenje biti, volin uzeti da san miran.

Mada prvo sto cu mislin uzeti je jebeni youtube jer ove reklame ubijaju

Youtube Premium imam godinu dana i iskreno rađe bi bio beskućnik nego ostao bez toga.

Meni još ne treba nikakva pretplata. Klinci tak i tak igraju free2play i moram kupovat kristale.

Dogmu sam uzeo za 5 Eura i Kingdom Come Deliverance Royal piknuo za 7 Eura.

Nemoguče dobre igre… a Kingdom Come je Hrvatsko Ugarska… morate to igrast! RPG 500 sati minimum!

Taj Plus je totalna prevara.

Dragi Sony

Jeben ti milu majku pohlepnu

Prije eura 1000 bodova je bilo 40kn ilitga 5.31e

Nakon eura sad je 1250bodova jednako 5e

Ma dabogda propali govna

Više za manje to im je ionako tema zadnjih godina

Evo kolega mi javio da je BFdeal stigao na Svicerski store a u nas nista, bojim se da smo bez popusta ove godine…

Miro nekak sam se bojao da će se ovo dogoditi i zato sam prije koverzije kovertirao sve bodove u kune, a skupilo se nekih 3000-4000 bodova.