The Order 10$? Tko nema igru, kupujte. Stvarno. Za 72kn ne da vrijedi nego vrijedi.
Ovo je trebala biti početna cijena Ordera

Kako 12? Meni piše $10.
Stisni pay with PayPal,ulogiraj se i izbacit ce ti 11.99
Ta naknada se placa samo za US bonove ne znam zasto, za CAD bonove nema toga, cudno al je tako. Kupi preko amazona US bon tamo nema naknade samo moras imat fake adresu.

Kako 12? Meni piše $10.
Stisni pay with PayPal,ulogiraj se i izbacit ce ti 11.99
Ta naknada se placa samo za US bonove ne znam zasto, za CAD bonove nema toga, cudno al je tako. Kupi preko amazona US bon tamo nema naknade samo moras imat fake adresu.

Može mi netko objasnit proces kupnje s US store-a?! Volio bi Witcher 3 uzet kad je već ovako dobra ponuda! Možda je već napisano na forumu samo ne znam? 

Može mi netko objasnit proces kupnje s US store-a?! Volio bi Witcher 3 uzet kad je već ovako dobra ponuda! Možda je već napisano na forumu samo ne znam? 
Kupi US bon sa amazona, upiši ga na američkom accountu i kupi igru 

Kupi US bon sa amazona, upiši ga na američkom accountu i kupi igru 
Jel mi treba kakva stranica da mi da neku fake adresu!? Ne znam dal će mi dat da kupim prek amazona bon ako nemam "legit" fake adresu xD

Pozdrav 
Da vam pomognem kome treba bonova za USA store neka se javi uglavnom nabavim vam i naravno nema nikakve provizije il darova dovoljno je reci samo HVALA  :

Neka ti za 25$ košta 30$ bonovi dođe te 215kn za GOTY Witcher 3...to nigdje trenutno ne možeš kupiti povoljnije kao i dosta stvari sa ovog popisa.
Da te ispravim za netočnu informaciju uglavnom kupis *40 Kanadskih Dolara*to ti je negdje oko 216 Kuna i za to mozes na Kanadskom Storu uzeti THE Witcher GOTY + The Order znači The Witcher GOTY ispadne 162 Kune , a The Order ispadne 54 Kune = 216 Kuna .

Inače ima odličnih igrica na popustu ali ono što je filper zalipio prije koji sat ništa se bas ne isplati uzeti osim Wičera , dok ono što je Torca zalipo obavezno sve uzeti(OsimGTA5 jer se CD moze naci za 200-250 Kn)

BTW . Nitko nije napisao da trenutno na storeu imate Battefield HardLines PS4 za 20 Dolara ....

Frend mi za 550 kuna neki dan kupio FIFU 16 i ACS na disku .... naravno polovvno

EDIT: Ukucate kod za 10 % popusta i još vam ostane 4 Dolara .....

Hoce li biti ista na hr storu za CRNI PETAK ?
Stiglo je

GTA V 300 kuna
Knack 95 kuna
Journey 57 kuna
Rocket League 90 kuna
...

Meni je cijena za novi AC dobra. Već je na 35$ a nedavno izašla. A kako pišu ljudi koji je igraju jako je dobra.

Poslano s mobilnog telefona S7

Kako dodjete do tih 10% popusta?

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Imas na samoj stranici US Stora kod i samo ga upises prilikom placanja i odbije ti 10% od ukupne cijene.

Sent from my S5 using Tapatalk

Hvala.)
To jedan put mozes iskoristit?

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Na svaki acccout mozes iskoristi po jednom znaci 10 accountova 10 popusta 

Flipper
Ako ces kupovati ACS tada kupi bon od 30 $ + code za 20 posto popusta dode 3.5 $ i igrate te ispadne 33.5 bolje nego davati 40$...

http://gamedealdaily.com/playstation-4/playstation-4-downloads/

gdje vi kupujete te discount codove?!
Samo pripazi jer je kod za "AmeričkiStore" ....
može i kanadski store

KruxZhlajfa

na Viabox.com možeš napravit lažnu adresu

Znaci mogu kupit preko gamedealdaily kupit kanadske kodove i kupit na kanadskom PSN-u witcher i naravno igrat na svom accountu? Pretpostavljam da su kodovi digitalni?

Ne možeš ih kupit jer ih nema već duže vrijeme, možeš na http://www.pcgamesupply.com/buygames/sony-playstation-network-cards/
ali tamo nemaju kanadske od 10 $ tako da neznam koliko ti se to isplati. Možda u nekoj kombinaciji sa 20% popusta s gamedealdaily iz kemijaš nešto povoljno.