Centurion Meni na ps5 trenutno ne radi store. Odnosno ne mogu mu pristupiti preko konzole. Preko telefona ili destopa je ok. Da li i vi imate isti problem?
Fenix Sorcerer https://ffa.hr/vijesti/od-nove-godine-na-playstation-storeu-neko-vrijeme-vise-nece-biti-moguce-placati-karticama/83464/
Outsyder Ne znam kakav je inače ps ogranak u nas, ali znao sam da će njima najduže trebati za preći na euro. Ni dvojne cijene još nemaju. Smiješno su ležerni s time.
master_x Jel se može konačno kupovat sa HR karticama ili još to nisu sredili?Stvarno smo prčija svima osim kad moramo dat lovu.
escoban master_x Ja sam propustio Elden na popustu radi ovog sranja, neznam di im je problem ? Sta nemogu kopirat cijene iz nekog drugog storea koji je u eurima?
doctorfreak Boli njih kur… za jednu malu Hrvatsku. Vjerovatno ce cekat do kraja tjedna da kuna umre zauvijek.
k jel iko od vas ikad ima problema sa samim stavljanjem nove kartice na store. znači ne pokušavam ništa kupit (jer se ni ne može trenutno), al stara mi je istekla i pokušavam stavit novu na profil, al nema šanse. vjerojatno sve skupa ima veze sa ovom konverzijom (ili je ipak do mene)??
Fico k Lako moguće da su samo ubili čitavu funkcionalnost dodavanja i provjere metode plaćanja dok ne pređu na euro. Lijepo je vidjeti da imamo državnu firmu sa sjedištem u SAD-u i Japanu.