Pa ja ne znam za PS3 jel uopće postoji još koja AAA igra a da u ove 3-4 godine nije već bila.
A PS4 i dalje truba. Nadam se da će od iduće godine krenut udarno.
PS Store & PSN
Što se mene tiče,rađe bih da svaka 3 mjeseca dobijemo PS+ igre,ali onda neka te igre budu AAA naslovi. Nemam ništa protiv Super Meat Boya ili Broken Agea ali te igre igram na mobitelu,tabletu ili prijenosnoj konzoli. Imam još dva mjeseca fore dok mi ne istekne PS+ pretplata,ali izgleda da ću ju produžiti isključivo ako mi uleti neka MP igra...
Zbljuv ponuda.
Kolko hrvat gamer može kukat to ne može niko. Broken age i super meat boy su dobre igre, nekima i odlične. Za 30kn mjesečno 6 igr... :
Evo i emač se slaže
Radujem se Super Meat Boyu. Nakon 5 godina stize i na PlayStation. Nadam se da necu razbiti joystick.
Broken Age (PS4/PS Vita)
Super Meat Boy (PS4/PS Vita)
Unmechanical Extended (PS4/PS3)
Kickbeat (PS Vita/PS3)
Kung Fu Rabbit (PS Vita/PS3)
Chariot (PS3)
Broken Age i Super Meat Boy su sjajne igre. Za PSV majka. Nadam se da neću razbit PSV. Kickbeat zabavna glazbena. Nagrađivana ritam igra ako neko ne zna. Unmechanical imam već. Nije loša logička igra. Kung-Fu Rabbit mi se svidio kad sam igrao demo. Chariot nisam igrao.
persona user
Kolko hrvat gamer može kukat to ne može niko. Broken age i super meat boy su dobre igre, nekima i odlične. Za 30kn mjesečno 6 igr...
A sad se vrati na one stranice kad su objavljene PS+ igre za svaki mjesec pa ćeš vidjeti što se pisalo.
Bistric
PS+ Edition je vani kolko ono? 4 mj. ak se ne varam. Ko si je skinuo, skinuo je.
A da ne mislite da smo zaboravili, također ćemo i povući Driveclub PS+ verziju iz ponude. Nakon što je kasnila samo 19 mjeseci, odlučili smo da bi bilo pretjerano da taj demo dijelimo besplatno zauvijek.
Čekajte, mi koji imamo PS3 i PS4 imamo 6 besplatnih igri mjesečno? To je 72 godišnje
Mogu ja slobodno bacit ovaj HDD od 500 GB u smeće i tražiti neki od 25 TB
Nije da se baš 'rvati žale na ponudu igara.
Lijepo to dokazuje i video za promociju ovomjesečnih igara na PS4 koji je na 500 likeova i 2200 dislikeova.
Doduše to je već postao standard sa ovakvom ponudom.
Nije da se baš 'rvati žale na ponudu igara.A-a. I kad je dobro, ne valja. Misliš da ne znam ke se pisalo unazad godinu dana.
Lijepo to dokazuje i video za promociju ovomjesečnih igara na PS4 koji je na 500 likeova i 2200 dislikeova.
Doduše to je već postao standard sa ovakvom ponudom.
Master sve vaše grijehe zapisuje u jednu tekicu, pa ćete ćutit boga svoga kad stanete prid veliki Sony posli smrti! E, buogati, šta ste vi mislili, da ćete lišo proć!? gagagagagaga :
PS+ :
Nema tu odličnih igri, a kad oni počnu davati bolje naslove, mi ćemo to već odavno odigrati.
Oni su vam kao HRT, puste oni dobar film, no tek nakon 5-6 godina od izlaska istog.. Hehehe
Nema tu odličnih igri, a kad oni počnu davati bolje naslove, mi ćemo to već odavno odigrati.Dal si ti ikoju i probao od navedenih?
Oni su vam kao HRT, puste oni dobar film, no tek nakon 5-6 godina od izlaska istog.. Hehehe
Znam da je pred kraj PS3 ere Sony za PS+ clanove dijelio AAA igre sakom i kapom. Zasto tako nije i ostalo za PS3? Shvacam jos za PS4, ali mogli bi i tu s vremena na vrijeme neku AAA, a za PS3 stalno AAA.
Ali dobro sto se to mene tice, ionako PS+ nabavljam najranije za pola godine pa ce valjda dotad i bit neke AAA igre.
A sad se vrati na one stranice kad su objavljene PS+ igre za svaki mjesec pa ćeš vidjeti što se pisalo.Jesam jesam čitao sam ovdje ili na rebootu, ovi kukaju i pljuckaju a ja si mislim zašto budala nisam ranije uzeo ps+ sad bi imao lijepu kolekciju za vitu a i ps4
Nema tu odličnih igri, a kad oni počnu davati bolje naslove, mi ćemo to već odavno odigrati.Pa kaj nije tako bilo i prije? Većinu "boljih" naslova koji su došli na ps+ ste već odigrali...
Nisam Master ..Nema tu odličnih igri, a kad oni počnu davati bolje naslove, mi ćemo to već odavno odigrati.Dal si ti ikoju i probao od navedenih?
Ja ti igre "kupujem" kao i tenisice...
Uđem u dućan, i probam samo one koje mi se sviđaju.
Druge uopće ne isprobavam, pa makar mi prodavač tvrdi da su najbolje i najkvalitetnije...
Znaci igre ko i tenisice sudis po izgledu. Dobro onda. Problem je u tome da ti ja nisam prodavac pa ne govorim ke je najbolje i najkvalitetnije.Nisam Master ..Nema tu odličnih igri, a kad oni počnu davati bolje naslove, mi ćemo to već odavno odigrati.Dal si ti ikoju i probao od navedenih?
Ja ti igre "kupujem" kao i tenisice...
Druge uopće ne isprobavam, pa makar mi prodavač tvrdi da su najbolje i najkvalitetnije...
Ti si onaj cudni lik u Deichmannu sto nije ni prodavac ni vlasnik, ali ipak ide po trgovini i potencijalne kupce "savjetuje" sto da kupe.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ja ti igre "kupujem" kao i tenisice...Ovo je odličan odgovor. Otprilike kao i ja.
Nemam ja toliko vremena da izgubim tjedan dana isprobavajući raznorazne misteriozne naslove. Ako me ne privuče trailer, gameplay video od 3 minute ili kratki članak od 1000 riječi, znam da nema smisla dalje gubiti vrijeme.
Ti si onaj cudni lik u Deichmannu sto nije ni prodavac ni vlasnik, ali ipak ide po trgovini i potencijalne kupce "savjetuje" sto da kupe.Jel ja nekog "savjetujem"?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Jebo' Bog u guzicu svakog kome Broken Age nije genijalna igra, vrhunska :