Ekipa, planiram uzeti The Quarry na akciji, ali kad kliknem na cijenu da kupim izbaci mi Something went wrong. grešku.
Je li zna neko o čemu je riječ, jer mi za ostale igre nudi uredno opciju da kupim?
Ekipa, planiram uzeti The Quarry na akciji, ali kad kliknem na cijenu da kupim izbaci mi Something went wrong. grešku.
Je li zna neko o čemu je riječ, jer mi za ostale igre nudi uredno opciju da kupim?
Napravio grešku i nisam otkazao renew PS Plus na vrijeme (HR store) i sada prije 10 min mi automatski obnovilo, a stvarno ne želim jer ne igram online u nekoj mjeri.
Kome se sada obratiti? Nisam dugo morao slati mailove i slično za refund, ali sada bi mi hitno trebale informacije.
Nexus playstation.support@sony.com
Zasad jako pozitivna iskustva imam pa probaj
mislim da imas nekoliko dana pravo na refund
Igrao Far Cry 5, odustao u prvih par sati, igrao Far Cry Primal , odustao nakon par sati. Jel New Dawn ista bolji ? Jel to craftanje oruzja dobro kao u Fallout4 ili je bezveze ?
Apsolutno sve isto. Samo je setting drugačiji.
Ali samo za nove PS+ korisnike.
master_x Imaš tu dva uvjeta koje trebaš zadovoljiti:
https://ffa.hr/vijesti/playstation-plus-s-novom-promocijom-nikad-nije-bio-jeftiniji-ali-samo-za-neke/83318/
Ja sam stari korisnik kojem je PS+ istekao prije par dana pa sam uzeo sebi sada opet na 1 godinu …