Ekipa, planiram uzeti The Quarry na akciji, ali kad kliknem na cijenu da kupim izbaci mi Something went wrong. grešku.

Je li zna neko o čemu je riječ, jer mi za ostale igre nudi uredno opciju da kupim?

Napravio grešku i nisam otkazao renew PS Plus na vrijeme (HR store) i sada prije 10 min mi automatski obnovilo, a stvarno ne želim jer ne igram online u nekoj mjeri.

Kome se sada obratiti? Nisam dugo morao slati mailove i slično za refund, ali sada bi mi hitno trebale informacije.

13 dana kasnije

Sorcerer Prvi misec extre di nema nista zamene, jos se nadam skorom dolazku novog R&C i GT7

Igrao Far Cry 5, odustao u prvih par sati, igrao Far Cry Primal , odustao nakon par sati. Jel New Dawn ista bolji ? Jel to craftanje oruzja dobro kao u Fallout4 ili je bezveze ?

Matador Znači to je onda samo za one koji nikada od 2010.god nisu imali PS Plus na svojemu računu.Ja nisam imao pretplatu 5 god. na svojem računu,i ne pojavljuje mi se nikakav popust.

1 / 2

Matador

Ja sam stari korisnik kojem je PS+ istekao prije par dana pa sam uzeo sebi sada opet na 1 godinu …

master_x Neznam jel vam ista znaci, ali mozete napravit novi acc uzet 50% popusta i shejrat ps+ na svoj main acc

escoban Hvala.Baš ću isprobati.Jel radi onda i Cloud Save na glavnome računu ak šeram pretplatu sa drugog računa?

master_x Neznam za cloud save,probaj googlat da nebi wastea 200 kn ali ovaj dio za online igranje radi 100%