Skellington Upikno danas LA Noire, Kingdom Come Deliverance, Metro Saga Bundle (2033, Last Light, Exodus), WRC 10, Star Wars Jedi Fallen Order Deluxe, Resident Evil 4 za 650kn.
Legendary_Hero Skellington LA Noire je vrhunska igra. Odigrao još na PS3 kad je izašla. Priča, likovi i setting 9/10. Gameplay 8/10.
Skellington Centurion Da, nisam ništa igrao osim prvog Metro-a, ali nisam ni njega odigrao do kraja. Dealovi su prva liga, 8 igara plus sam htio Hades kupit, ali ću pričekat neko sniženje, još sam uzeo top up za PSN UK 80 funti za 69 funti na CDKeys.
Skellington foggy Da da 🙂 Tzereen Nisam to ni skužio, taman bi mi ostalo za Hadesa vjerovatno se fokusirao na što manje para dat
foggy Skellington Inače je shopto bio super za popuste, pa Eneba (koja uzme fee)… Probam onda CdKeys nekad uskoro, trebat će mi digitalnog peneza.
Picek Kikiller nije još bi summer sale koliko mi je poznato, a da li će biti tko zna. Možda i ubace nešto takvo s obzirom da ovaj July sale traje do 21.07.
Flipper Kikiller a njihov Summer Sale je kao bio od 22. 6. do 6. 7. https://blog.playstation.com/2022/06/21/mid-year-deals-promotion-comes-to-playstation-store-3/ Imali su i onaj Days of Play koji je trajao do 6. 6. Ali sigurno će još nešto biti jer svaki tjedan imaš dvije - tri akcije. "Games under XY", "Weekend sale XY", "Double discounts", "July deals"…svaku srijedu imaš neke nove akcije.
doctorfreak Mene više brine činjenica da već dulje vrijeme nije ps plus bio na nekoj akciji. Istjece mi za koji dan…a vec par mjeseci nema salea.
Kikiller Ajde čekamo, vidjet ćemo šta će biti i sa ovom pretvorbom kuna u euro. Neće ni trebat hr store više onda ne?
Zero Kikiller Hoće, moramo imati zastavicu na profilu kao svaki pošteni Hrvat katolik, neće oni mene tu europeizirat ovo ono.
Outsyder Imamo li mi na hrvatskom ps+ sve igre kao i ostatak Europe? Neke od igara koje se spominju na premium tier listama online ne vidim na našem storeu: infamous, infamous 2, fallout 3, fallout nv npr.