ario0 Picek Mogu potvrditi da cloud save ne nestane nakon 6 mjeseci. Buraz nije napunio svoj ps plus od bozica 2020. Spojio se kod mene na ps5 pred koji dan, docekali ga svi save-ovi i game progress.
Picek ario0 onda su to promijenili valjda, bilo je 6 mjeseci prije par godina. Još bolje ako su produžili taj rok 🙂
ario0 Picek Ne znam da li to ima veze kaj je buraz bio ulogiran na mojoj konzoli koja je uvijek imala aktivan ps plus? Nije njegov acc imao, ali moj je..
Raziel Za 7 dana mi ističe PS Plus (US regija). Znate li ima li gdje trenutno povoljna godišnja pretplata ili potencijalna nadolazeća akcija? Na amazonu imam akciju od 6%, te iznosi 54.99
HideooKoojima Raziel Ja sam uzimao na CD key-u za 30 $ to ti je negdje oko 48 hercegovačkih maraka što je odličan deal .
Miro Kad vam istekne psplus to smatrajte kao najsretniji dan jer ste se rjesili govna...ja se nikako svog rjesiti a kad i rjesim opet poidem govno.
doctorfreak Miro Točno...uzmeš na popustu reda radi...na kraju odigraš možda dvije igre i to na pola koje podijele na ps plus...a multiplayer upališ jednom godišnje xD
Miro doctorfreak Igra san ja MP svaki dan ali pošto je ova zadnja ekipa usrala cod neigran više, mada sad če Destiny dlc za 20 dana pa eto tribati če mi plus
Soul Ekipa koje su sad najbolje stranice za US tj strane PSN bonove? Davno sam kupovao sa PC game supply, pa reko da vidim jel jos uvijek ona ok ili ima boljih. Isprike ako ima topik bas namjenjen za to, nisam ni potrazio...
Raziel Soul Američki amazon. Kreiraš akaunt sa američkom adresom, i platiš digitalni bon onoliko koliko i dobiješ na njemu. Barem ja tako radim.