Brijac pravednik Vjerojatno ima hrpu igara na trenutnom accountu pa mu ne odgovara prelazak na novi acc.
zontra Nexus A cek, to se automatski primjenjuje cijena koja je bila prosli put kad je PS+ kupljen? To nisam znao. I da, kao sto Brijac kaze, ne pase mi nikakvo mijenjanje accounta.
Matador zontra Ne, nego ti se produlji trajanje aktivne pretplate, tj. "stacka" se jedno na drugo. Ako ti stara pretplata vrijedi do 6.12.2021. kad god da obnoviš pretplatu prije tog datuma, dodaje ti se broj dana koji kupiš na 06.12.2021., nebitno na koji datum obnoviš. Do danas 01:00 ti bio 292 HRK na Storeu.
crowizard Uzeo prije par dana ultimate edition far cry 5 + new dawn sa svim season pass. 80% sa 919 na 180 kn tako nesto.
Nightyx Ja sam prije par dana uzeo Spajdija miles morales ultimate edition (449 kn), nisam jos igrao nastavak iz 2018. i jednostavno nisam imao srca odigrati ako nije remaster, sada je bas uzivancija, kad predjem prvi dio, idem na miles moralesa i bozicni ugodjaj 🙂
HideooKoojima Dijele besplatno Dirt 5 kojeg su dali besplatno prije nekog vremena na PS storu ( greškom ali opet besplatno ).... Druge dvije igre neću komentirati 💩💩
pravednik Ukoliko uploadam save gamese na cloud tijekom PS plus pretplate hoće li ostati gore i nakon isteka? Ili ih Sony briše. Mislim da sada uploadam, istekne pretplata i za 3 mjeseca obnovim istu.
Picek pravednik ako se nešto nije promijenilo, kad ti istekne PS Plus pretplata nećeš moći doći do save fileova no oni će biti na cloudu još 6 mjeseci nakon isteka PS Plus pretplate. Ukoliko unutar tih 6 mjeseci ne produžiš pretplatu save fileovi će biti izbrisani s clouda.
ario0 Picek Mogu potvrditi da cloud save ne nestane nakon 6 mjeseci. Buraz nije napunio svoj ps plus od bozica 2020. Spojio se kod mene na ps5 pred koji dan, docekali ga svi save-ovi i game progress.
Picek ario0 onda su to promijenili valjda, bilo je 6 mjeseci prije par godina. Još bolje ako su produžili taj rok 🙂
ario0 Picek Ne znam da li to ima veze kaj je buraz bio ulogiran na mojoj konzoli koja je uvijek imala aktivan ps plus? Nije njegov acc imao, ali moj je..
Raziel Za 7 dana mi ističe PS Plus (US regija). Znate li ima li gdje trenutno povoljna godišnja pretplata ili potencijalna nadolazeća akcija? Na amazonu imam akciju od 6%, te iznosi 54.99
HideooKoojima Raziel Ja sam uzimao na CD key-u za 30 $ to ti je negdje oko 48 hercegovačkih maraka što je odličan deal .
Miro Kad vam istekne psplus to smatrajte kao najsretniji dan jer ste se rjesili govna...ja se nikako svog rjesiti a kad i rjesim opet poidem govno.
doctorfreak Miro Točno...uzmeš na popustu reda radi...na kraju odigraš možda dvije igre i to na pola koje podijele na ps plus...a multiplayer upališ jednom godišnje xD
Miro doctorfreak Igra san ja MP svaki dan ali pošto je ova zadnja ekipa usrala cod neigran više, mada sad če Destiny dlc za 20 dana pa eto tribati če mi plus