Nema popusta za Essentials, zele da im platim ove skuplje gdje su dali popust. Nedam
PS Store & PSN
- Uređivano
KruxZhlajfa virty evo i meni danas isteklo, plus igre se zaključale, od maila s popustom ništa…
- Uređivano
Ja sam im dao tih 114 Eura za Premium,ponuda sa 25% popusta je isticala danas. Barem sam dobio 5 natrag preko PS Stars.
blazkowicz I dalje pojma nemam kako je tebi ta opcija uopće bila dostupna. Doslovce nakon što sam screenshottal ono više nisam vidio taj promo.
Jesi ti slučajno na non-hrv PSN accountu?
Pobogu pa kako niste do sad skužili da akcije nisu za sve iste.
- Uređivano
Account je HRV,nemam pojma po kojem kriteriju Sony bira,Plus mi je isticao 5.2.
Je,taj promo se više nije pojavljivao niti meni,ali je popust ostao.
Maločas vidio, uzeo uredno 12 mjeseci Premiuma. Bome isplatilo se pričekat, 50€ dolje nije malo
Bitno da essentiala nema..kakvi lihvarski šupci..
Sa popustim nema smisla uzimat extru, kad je premium samo 4 eura vise… 35% na premium 25 na extru ako sam dobro sracuna
- Uređivano
Meni na eneba vaučer od 100 dolara nudi za 83 eura. Naspram trenutnog kursa dolara, uštedio bi mi oko 11 eura.
S tim da se ja nikad nisam zezao s tim stranicama. Do mene je, previše sam nesiguran. Odem na američki amazon i uzimam vaučere. Pošto imam deviznu karticu sa USD valutom, 100$ me izađe 100$ (ne uzima nikakve naknade za konverziju).
Tako mi najjednostavnije.
Eneba, cd keys i slično su legit stranice. Uvijek sam dobio kod ali eto jednom nije radilo, mislim da sam i pisao tu, natezao se preko paypala, sony supporta i sellera. Dobio k.
Zaključak sellera je bio da im moram dostaviti dokaz kako je kod aktiviran prije ili neposredno moje kupnje. Epsko sranje.
Kao prvo Sony support ti neće dati taj info, probao, mislili da želim nešto claimat bez razloga. Zaštita korisnika i računa.
Pogotovo jer su kodovi kupljeni preko third party stranica a ne direkt preko PSN-a. U slučaju kupnje preko PSN-a sve riješavaju i vide, refundiraju. Ovako ne.
Paypal se također nije iskazao.