Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-
PS Store & PSN
ja sam jucer uzel Unravel s tih 25% bez problema,hmm,zanimljivo.
Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-Nije se to moglo kupit, to je bilo samo ako imaš uključenu automatsku obnovu i pretplata ti je isticala u trećem mjesecu.
A lol, onda se bolje osjećam
Dead Star i Savage Moon me ni najmanje ne zanimaju. Zombi i I Am Alive bi mogle biti solidne igre. Prosjecan mjesec sto se mene tice.Točno tako, prosječan mjesec. Barem za ps4, a što se trojke tiče to ne pratim otkad je četvorka izašla.
A lol, onda se bolje osjećamDrago mi je da sam pomogao
Ja sam jučer isto uzimao i nisam razumio zašto ne mogu, onda sam išao čitat opis
Ja nemam automatsku obnovu i pretplata mi istice krajem travnja pa sam mogel kupit.Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-Nije se to moglo kupit, to je bilo samo ako imaš uključenu automatsku obnovu i pretplata ti je isticala u trećem mjesecu.
1 Year Subscription - 25% Off for PS4 This subscription will automatically renew at the standard price stated below if it expires between March 16th and March 31st, 2016.Ja nemam automatsku obnovu i pretplata mi istice krajem travnja pa sam mogel kupit.Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-Nije se to moglo kupit, to je bilo samo ako imaš uključenu automatsku obnovu i pretplata ti je isticala u trećem mjesecu.
Meni je ovo pisalo i nije bilo opcije da kupim
Ja nisam imao aktivnu pretplatu trenutno i mogao sam kupiti, i kupio sam.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ja nisam imao aktivnu pretplatu trenutno i mogao sam kupiti, i kupio sam.Well fuck it then
Ima kakav support da ih kontaktiram i zamolim?
Svejedno ti je akcijs bila samo do 10.00 GMT. Tako je pisalo.
Ma dobro, pokušavam sad i opet piše da mi credit card nije valid information nešto a prekjučer kupio Fifu sa istom.
Zašto me PSN traži da napravim sub account preko glavnom kada želim bratu napraviti account, ne kužim zašto jednostavno ne napravi običan account, probao i na računalu i isto nekako zapamtilo da je moj acc kreiran i hoće napravit sub? Koja je uopće razlika?
Jer još uvijek problem s kupnjom sadržaja MasterCard karticom, HR store?
Ne mogu je staviti u payment method uopće...
Zašto me PSN traži da napravim sub account preko glavnom kada želim bratu napraviti account, ne kužim zašto jednostavno ne napravi običan account, probao i na računalu i isto nekako zapamtilo da je moj acc kreiran i hoće napravit sub? Koja je uopće razlika?Možeš napraviti običan account?
Ne mogu, stalno trazi da se ulogiram u master acc tako da napravi sub account.
Hmm...što se ne možeš odlogirati pa da te vrati u onaj početni menu gdje biraš accounte pa možeš izabrati opciju za skroz novog usera?
Brijac
Jel ti buraz ima 18 godina? Ako ne i ako si mu stavio pravi datum rodjena mislim da account automatski postaje sub account. Sub account ti je u biti roditeljski nadzor i preko tog accounta imaš pristup samo odredjenim funkcijama npr ne možeš slati poruke, ograničena potrošnja na Storeu itd. Možeš u opcijama napravit upgrade na master acc.
Nema 18, onda je to to, hvala :)
ps3 ponuda jako losa a za vitu katastrofa, nebi me cudilo da i obustave ponudu za nju do kraja godine.Ne znam što čekaju s rezanjem PS3 i Vita mjesečne ponude na po jedan naslov mjesečno. Nek smanje broj igara ali neka budu bolje. Mada prije će smanjiti i dalje stavljat sranja.