Zanima me još nešto, kupio bi si Fifu 16 dok je još na akciji ali nemam PSN acc, mogu li samo preko PC-a otići na: https://store.playstation.com/#!/en-hr/home/games

registrirat se i kupiti igru?

I kakva je sad situacija sa PSN-om, jeli bolje napraviti US acc i tamo kupovati ili HR, najviše me zanima za moj glavni acc, na kojoj regiji da ga napravim?
Ako ćeš kupovati igre na svom accountu, onda definitivno US, jer su igre jeftinije i to značajno.

Ako imaš pouzdanog frenda, možete dijeliti PS pretplatu, to vjerojatno znaš....

Možeš preko PCa kupit.
Isti ti je stvar jer su plus igre sad za sve iste. Možeš za glavni acc HR, ionako su često akcije i na njemu. Još si napraviš sub acc US/CA i tam uzimaš ako nešto bude na popustu.
Ako kupuješ nove igre, naravno ideš na CA/US.

Aha, onda ću primary na HR a onda po potrebi kupovati na US acc-ovima.

Kako funkcionira ako dijelimo PS+, jednom od nas mora biti taj acc primary i taj može onda na bilo kojem drugom acc-u igrat online a drugi može online samo ako igra baš na tom acc-u? Uglavnom ako je ovako onda mi i nebi odgovaralo ako bi bio ovaj drugi i kupovao igre na drugim acc-ima a sad opet ima mi ujak acc i PS+ na njemu i samo taj acc koristi i kad bi njegov uzeo i stavio primary i igrao a on ionako samo preko tog igra.

Napravio sam acc na HR store-u i nudi mi samo plaćanje preko kreditne kartice, kad bi imao ovih kn u Walletu onda bi mi nudilo da kupim i s tim? Gdje vi kupujete bonove za naš store, trebalo bi mi hitno da uzmem Fifu i možda PS+ dok je na akciji?

Sancta Domenica za bonove.

Tnx guys, a ova gore pitanja zna li netko mozda, uzeo sam PS i imam podatke od ujaka koji ima PS+ godinu dana pa bi sherao s njim ali zanima me ovo gore, kako to funkcionira?

Ti kada staviš taj njegov account na primary ti ne moraš igrati na njemu.
Igraš na svome accountu kojeg imaš? On i ti možete igrati svatko na svom accountu bez problema.

Ti kada staviš taj njegov account na primary ti ne moraš igrati na njemu.
Igraš na svome accountu kojeg imaš? On i ti možete igrati svatko na svom accountu bez problema.
Znači kod mene će acc biti primary a kod njega neće, ja mogu na bilo kojem acc-u igrat multi a on može samo na tom svom, jeli tako?

Tako je.

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Mogao bi isprobati Zombi. To ce mi biti prva PS+ igra koju cu skinuti od kada imam pretplatu (studeni 2015.)

Čak i promotional video prikazuje trzanje tekstura! Na 0 okrenite btw! XD

Dead Star i Savage Moon me ni najmanje ne zanimaju. Zombi i I Am Alive bi mogle biti solidne igre. Prosjecan mjesec sto se mene tice.

Opet smece, ocekivano...

Zombie mozda skinem jednog dana, ostatak nikad.
PS3 ponuda je uzas, mozda i najgora do sada.

To je ona Wii-U igra?
Dobijaju se launch igre za WiiU. : Fail.

zombi ču probat jer obožavam zombije , a ovo ostalo me ne zanima

ovaj zombi izgleda poprilicno bezveze i ispodprosjecno ali i takav je bolji od 80% onoga sto su nam prije nudili.

ps3 ponuda jako losa a za vitu katastrofa, nebi me cudilo da i obustave ponudu za nju do kraja godine.