Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-
PS Store & PSN
ja sam jucer uzel Unravel s tih 25% bez problema,hmm,zanimljivo.
Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-Nije se to moglo kupit, to je bilo samo ako imaš uključenu automatsku obnovu i pretplata ti je isticala u trećem mjesecu.
A lol, onda se bolje osjećam
Dead Star i Savage Moon me ni najmanje ne zanimaju. Zombi i I Am Alive bi mogle biti solidne igre. Prosjecan mjesec sto se mene tice.Točno tako, prosječan mjesec. Barem za ps4, a što se trojke tiče to ne pratim otkad je četvorka izašla.
A lol, onda se bolje osjećamDrago mi je da sam pomogao
Ja sam jučer isto uzimao i nisam razumio zašto ne mogu, onda sam išao čitat opis
Ja nemam automatsku obnovu i pretplata mi istice krajem travnja pa sam mogel kupit.Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-Nije se to moglo kupit, to je bilo samo ako imaš uključenu automatsku obnovu i pretplata ti je isticala u trećem mjesecu.
1 Year Subscription - 25% Off for PS4 This subscription will automatically renew at the standard price stated below if it expires between March 16th and March 31st, 2016.Ja nemam automatsku obnovu i pretplata mi istice krajem travnja pa sam mogel kupit.Znači sinoć mi nikako nije htjela proći kupovina PS+ po onoj 25% cijeni i tamo pisalo da traje do 31. i rekoh danas ću kupio i vidim maknuli popust -.-Nije se to moglo kupit, to je bilo samo ako imaš uključenu automatsku obnovu i pretplata ti je isticala u trećem mjesecu.
Meni je ovo pisalo i nije bilo opcije da kupim
Ja nisam imao aktivnu pretplatu trenutno i mogao sam kupiti, i kupio sam.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Ja nisam imao aktivnu pretplatu trenutno i mogao sam kupiti, i kupio sam.Well fuck it then
Ima kakav support da ih kontaktiram i zamolim?
Svejedno ti je akcijs bila samo do 10.00 GMT. Tako je pisalo.
Ma dobro, pokušavam sad i opet piše da mi credit card nije valid information nešto a prekjučer kupio Fifu sa istom.
Zašto me PSN traži da napravim sub account preko glavnom kada želim bratu napraviti account, ne kužim zašto jednostavno ne napravi običan account, probao i na računalu i isto nekako zapamtilo da je moj acc kreiran i hoće napravit sub? Koja je uopće razlika?
Jer još uvijek problem s kupnjom sadržaja MasterCard karticom, HR store?
Ne mogu je staviti u payment method uopće...
Zašto me PSN traži da napravim sub account preko glavnom kada želim bratu napraviti account, ne kužim zašto jednostavno ne napravi običan account, probao i na računalu i isto nekako zapamtilo da je moj acc kreiran i hoće napravit sub? Koja je uopće razlika?Možeš napraviti običan account?
Ne mogu, stalno trazi da se ulogiram u master acc tako da napravi sub account.
Hmm...što se ne možeš odlogirati pa da te vrati u onaj početni menu gdje biraš accounte pa možeš izabrati opciju za skroz novog usera?
Brijac
Jel ti buraz ima 18 godina? Ako ne i ako si mu stavio pravi datum rodjena mislim da account automatski postaje sub account. Sub account ti je u biti roditeljski nadzor i preko tog accounta imaš pristup samo odredjenim funkcijama npr ne možeš slati poruke, ograničena potrošnja na Storeu itd. Možeš u opcijama napravit upgrade na master acc.
Nema 18, onda je to to, hvala :)
ps3 ponuda jako losa a za vitu katastrofa, nebi me cudilo da i obustave ponudu za nju do kraja godine.Ne znam što čekaju s rezanjem PS3 i Vita mjesečne ponude na po jedan naslov mjesečno. Nek smanje broj igara ali neka budu bolje. Mada prije će smanjiti i dalje stavljat sranja.
A sto je najbolje, do prije 2 mjeseca su dijelili odlicne AAA igre za PS3.
Pa ne žele više zadržavati publiku na PS3. Pa oni uskoro izdaju PS4 4.5 a gdje još da vode brigu o PS3. Hoće ljudi da PS3 only vlasnici kupe novi PS4 4.5. Ne žele da ljudi kažu "ma koju ću ja pm kupovati PS4 ili PS4 4.5 kada ovdje imam za džabe fantastične igre". E, pa nemaš više.
Ps3 ponudu mogu i prekinut vise. Jer ni ne izlaze nove igre koje bi mogli dat.
Bolje da te pare iskoriste za placanje boljih ps4 igara izdavacima za plus..
Malo sam dosadan ali imam jos samo pitanje o sheranju igara ili zajednicka kupovina igara. Znaci ako bi kupovao s nekim, jeli mora jednom od nas taj acc biti primary ili moze obojici biti onako samo jos jedan obican acc i naravno onda bi moguce bilo igrat tu igru samo na tom acc-u na kojem je kupljena a ne na ostalima?
Pretpostavljam da je MP igre najbolje kupovati na main acc-u na kojem imamo PS+? SP igre kupovati na drugom acc-u tako da se moze acc kasnije prodat ako zelim?
Bogami mene banali sa psn-a, dvva dana se nisam mogao spojti na psn pa kontao da je do rutera, i onda tek reeci dan nakon pokusaja spajanja izbaci mi error ws 37733-3, tako nesto, odguglam taj eror da vidim wtf, kad eror kaze: your account has preliminary banned from psn, for offenzive messages!
Odem na mail od account i zaprimio sam samo jedan njihov mail od sonya gdje stoji samo da sam "preliminary banned " a nema nigdje objasnjena ni sto, ni kako, ni zbog cega niti koliko dugo,
Jer moze tko pomoci nekakvim savjetom, neznam sto uciniti
Pa pod prvo da li si slao ili poslao neku uvrijedljivu poruku?
Uf, morat ću onda pripazit na to. Ne šaljem baš poruke u kojima vrijeđam, ali sam neki dan jednog cheatera poslao u 3pm.
Jesu ti banali acc ili konzolu?
Pa pod prvo da li si slao ili poslao neku uvrijedljivu poruku?Jesam, ali odgovorio na uvredu i to na tecnom hrvatskom jeziku sa obzirom da sam uvvredljivu poruku dobio dok sam igrao rizik online, na nju sam samo odgovorio, ne ju prvi poslao, i taj dan par sati nakon toga mi se ovo dogodilo, nikada prije toga nisam nikome slao bilo kakav hate mail, niti sam za ovo sada dobio bilo kakvu opomenu ili pojasnjenje, direkt ban!
Najgore sto neznam koliko to sada traje.....
Jesu ti banali acc ili konzolu?Pise samo "your account is preliminary banned" i apolutno nista vise, poslao sam par mailova sonyu al nikakve odgovore nazad nedobijam, ostali acc-i na konzoli mi se normalno spoje na psn, jedino ovaj glavni sa kojim igram je banan
Pa bolje to nego citava konzola. Pitaj na supportu i trazi unban ako je opce moguce.
Nikad ne odgovarat na uvrede, vec odma stisnit report. Cuo sam i ja da su brzi na ban okidacu...
E jbg...nemoj odg na to.Pa pod prvo da li si slao ili poslao neku uvrijedljivu poruku?Jesam, ali odgovorio na uvredu i to na tecnom hrvatskom jeziku sa obzirom da sam uvvredljivu poruku dobio dok sam igrao rizik online, na nju sam samo odgovorio, ne ju prvi poslao, i taj dan par sati nakon toga mi se ovo dogodilo, nikada prije toga nisam nikome slao bilo kakav hate mail, niti sam za ovo sada dobio bilo kakvu opomenu ili pojasnjenje, direkt ban!
Najgore sto neznam koliko to sada traje.....
Trazi preko supporta ako mozes.
Ako imas hrvatski racun javi se ovdje: playstation.hr@arsvenatus.hr
Zbog vikenda neces dobiti odgovor do ponedjeljka, a vrlo vjerojatno nece biti rijeseno jos nekih dva tjedna, posto oni trebaju sve iskontaktirati s UK. Al svejedno, osoba koja radi u PS HR je vrlo pristupacna i mislim da bi to mogao rijesit. Ako budes iskren..
Čitao sam i ja negdje da se za vrijeđanje dijele instant banovi. Kad kažem instant, mislim da dosta detaljno provjere report prije bana. Navodno su postali poprilično rigorozni što se toga tiče. Kad te netko reporta za vrijeđanje gotov si. JBG lik te navukao i popušio si ban koji vjerojatno neće biti ukinut. Oni kažnjavaju suspenzijama na određeno vrijeme i banovima a njih mislim ne ukidaju. Sreća u nesreći je što se radi o accountu a ne konzoli. Nadam se da account nije vrijedan tj da nisi puno toga kupio na njemu jer gubiš pravo na sve kupljeno.
Nadam se da account nije vrijedan tj da nisi puno toga kupio na njemu jer gubiš pravo na sve kupljeno.Ovo je stvarno tako? Mogu shvatiti da gubis sve kupljeno ako si napravio neko kriminalno djelo, ali zbog prekrsaja poput vrijedjanja mi stvarno nije jasna takva kazna. Cak bi rekao da je protupravno prema nekim EU regulativama.
Ako imas hrvatski racun javi se ovdje: playstation.hr@arsvenatus.hrSamo da pohvalim, stvarno pristupačna osoba, iako je trebalo "duže" vremena da se riješi. (Imao pristup accountu na konzoli, a prethodni vlasnik zaboravio password, pa su mi ujedno i promijenili sign-in email i poslali link za password, nekih tjedan dana od slanja svih potrebnih podataka.
Zbog vikenda neces dobiti odgovor do ponedjeljka, a vrlo vjerojatno nece biti rijeseno jos nekih dva tjedna, posto oni trebaju sve iskontaktirati s UK. Al svejedno, osoba koja radi u PS HR je vrlo pristupacna i mislim da bi to mogao rijesit. Ako budes iskren..
Fenix hvala, ovo ce sigurno pomoci, pokusat cu!
BlueHell... kako fenix kaze, nevjerujem da smiju to raditi, niti da bi, taj acc mi je primarni i tu mi je i kreditna kartica na njemu, i imam 5,6 kupljenih naslova.....
Btw citam po stranim forumima za tocno taj ban koji sam dobio, javili mi se likovi koji ga su imali, nekom su acc povratili nakon 5, nekom nakkon 7, najduze nakon 10 dana,
Inace ima vise vrsta banova a svatki od njih se vodi pod razlicitim error kodom koji iskoci prilikom pokusaja spajanja na psn, i ovaj moj error kod je najblazi oblik u duljini od 10 dana, nakon sto aktiviraju acc upute mail upozorenja da ce svaki iduci sakcionirati tezim prekrsajem,
tako da mislim da spadam u prvu kategoriju,
i da bi neke teze posljedice tipa banana accounta na trajno, oduzimanjem kupljenog sadrzaja, i bana same konzole na temelju jedne jedine poruke stvarno bio totalni apsurd......
Nakon što vratiš account tada blokiraj da ti ekipa šalje poruke, osim ako je na frend listi i boli te uho.