Ok budem nekaj iskemijao popodne. Hvala svima, snac cu se nekako, bilo na kanadskom ili na americkom accountu!

Nego jel zna tko dal ima kakvih razlika u verzijama Witchera izmedu kanadskog i americkog? Znam da je recimo bilo razlike na The Last of Us izmedu europske i americke verzije da je biko manje ili vise krvavo...

A jel se mogu kupiti bonovi od 150 KN, 365 KN i slicno kao prije ili je sad moguce kupiti samo PS+ bonove?

A jel se mogu kupiti bonovi od 150 KN, 365 KN i slicno kao prije ili je sad moguce kupiti samo PS+ bonove?
Ostali su samo bonovi od 150 kuna, nema vise od 350.

Upravo upikuno Wolfenstein: The New Order za 8.10$ (uz kod za 10% popusta). Cijena super.

Ok budem nekaj iskemijao popodne. Hvala svima, snac cu se nekako, bilo na kanadskom ili na americkom accountu!

Nego jel zna tko dal ima kakvih razlika u verzijama Witchera izmedu kanadskog i americkog? Znam da je recimo bilo razlike na The Last of Us izmedu europske i americke verzije da je biko manje ili vise krvavo...
Nemas nikakve razlike. TLOU je bila jedna od vecih igara u zadnje vrijeme sa takvom cenzurom.

Želimo punu krvavu verziju  :

Ima koja dobra duša da mi malo pomogne

Naime,imam americki account sa kojeg redovno uzimam igre i shaream ih sa prijateljem koji ima hrvatski account
Moja konzola je njemu primary i obrnuto
Nekad on uzme sa svog stora pa ja skinem sebi i obrnuto.

Nego moje pitanje je to da sad gledam da si napravim kanadski account;kupim igru i da je shaream njemu i sebi skinem da igram prek svog maina na americkom

Jel to moguce ?

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk

Nemreš,samo jedan od vas bi mogao biti Primary za taj novi kanadski account,što znači da bi jedan igrao na svom Accountu a drugi na onom na kojem se nalazi igra.

Hvala.

To sam si i mislio.
Steta,ima dobrih dealova trenutno,a vidim da se bon od 10 kanadskih moze uzet za 5 americkih.

Jbg..nemres ih zajebat.

Di se to moze uzet?
Što?
Bonovi?

Di se to moze uzet?
Što?
Bonovi?
Da ti bonovi za 5 dollara dobijes 10 kanadskih.

Di se to moze uzet?
Što?
Bonovi?
A to...ne znam 

Di se to moze uzet?
Što?
Bonovi?
A to...ne znam 
Ovaj mulac je to napisao pa me zanima jer je to jako povoljno.

Na boxeddeal.com
Vec jedno mjesec dana
Danas ujutro sam vidio da svijetli zeleno pa pretpostavljam da je jos uvijek in stock

E da smo barem za to prije znali. Vidim sad je out of stock.

PS4 funkcionira isto kao i PS3, ako kupim igru sa američkim accountom, mogu ih bez problema igrati na svojem hrvatskom accountu i na njemu dobivam trofeje  i moji prijatelji vide koliko sam čega igrao ?  8)

Witcher 3, The Order  i Wolfenstein za $40 je stvarno dobar bundle, šteta propustiti.

PS4 funkcionira isto kao i PS3, ako kupim igru sa američkim accountom, mogu ih bez problema igrati na svojem hrvatskom accountu i na njemu dobivam trofeje  i moji prijatelji vide koliko sam čega igrao ?  8)

Witcher 3, The Order  i Wolfenstein za $40 je stvarno dobar bundle, šteta propustiti.
Da  :)