kad vidim kakvim se vi igrama veselite na tom ps+ ja se uvijek zapitam koliko vi imate godina... i zar i dan danas igrate sve sta je moguce igrat??? pa nije ovo vise plejka jedan kad su u njega stavljalo sve i svasta da se igra! lol, ajde o ukusu se ne raspravlja ali stvarno meni je ponuda ocajna da ne moze bit ocajnija!! nikad u zivotu nebi mogao igrat te igre kojima se vi veselite ko malo djete... jer toliko lud nisam..... :)
Kakve veze godine imaju s bilo cim
Po tome onda ne bih trebao uopce igrati igre ili biti clanom gamerskog foruma, jer je to za klince?
Znaci za "velike" je ronjenje i brodica/ribolov, a nikako igre?
Od kad sam pogledao Ralje, ne ulazim u more
Voznja motorom/autom?
Napises da se o ukusima ne raspravlja, ali svejedno popljujes sve koji su rekli da im se svida ponuda, te ih nazoves djecom i preispitujes koliko su stari
Zaboravljate da PS+ nije krenuo odmah s PS3 (11.2006.), nego par godina kasnije (06.2010.)
Do tada je vec izaslo dosta igara, a Sony je kaskao za konkurencijom i radio je sve sto je mogao da to popravi.
Isto sad radi Microsoft i konacno se njihova usluga moze mjeriti s PS Plusom.
Za mene je PS+ super investicija i nemam je namjeru prekinuti. Imam PS3/PS4/Vitu i dobijem toliko igara da ih ne stignem sve niti probati. I drago mi je sto ubacuju manje razvikane igre, jer bi neke vjerojatno prosle ispod radara.
I ne igram previse multi (jer imam zabranu pricanja u mikrofon), nego skoro sve solo.
"
Manje igre" - Valiant Hearts, Transistor, Contrast, Resogun, Stick It To The Man!, Trine, TowerFall, Fez, The Binding Of Issac, The Swapper, Rogue Legacy, CounterSpy, Olli Olli, Guacamelee, Skulls Of The Shogun, Rocket League, Entwined.
"
Vece igre" - Injustice, InFamous First Light, Oddworld, MGSV: Ground Zeroes, Styx.
Da uzmes samo ove zadnje 4 igre, vec se isplati
biver
Neka od ovih manjih bi te mogla iznenaditi. 8)