Volim ovakve komentare. Imaš mogućnost skinut igre i isprobat. Barem to, no. Al ne, bolje ovak neš napisat, pa mene ljudi podjebavaju ( ko buz npr. ) 8) A to je tak kad ljude bocneš.
Pa zar je moguće da se ja slažem sa Masterom Šalu na stranu, dobro je rekao. Skinite igru, isprobajte, ako ne valja puknete delete i to je to. Ništa vas nije koštalo. Ja za ni jednu od ovih igara nisam nikad čuo, osim za Rain te kad se sjetim da već dugo nema AAA naslova, moram samo zbog toga reči meh. Pljujemo po Sony-u samo zato jer smo razmaženi što smo cijelu 2012. i 2013. dobivali barem jedan AAA naslov, relativno mlađeg datuma (Sleeping Dogs i F1 Race Stars dva tri mjeseca nakog izlaska), a sada ti AAA naslovi dolaze na kapaljku.
Pomirit se treba da nas Sony više NE MORA mititi AAA naslovima da bi kupili PS+, jer ga ovako ionako MORAMO kupiti da bi igrali online na PS4. To što sada "poklanja" "slabije" naslove, Indie naslove, jbg, to je tako i tu ne možemo ništa. Da se svi plejstejšnovci dignu na noge i ne produže pretplatu i bojkotiraju online segment, možda bi Sony promijenio ploču, možda. Ovako ostaje isprobat igre i nadat se možebitno nekom iznenađenju u vidu skroz nepoznate "meh" igre.