bistric Ljudi, ne žalite se na PS+ ponudu, nego skinite Rocket League, igra je 3GB a vrijedi kao cijela pretplata.Toliko se dobro nisam zabavio online godinama, stavljam RE Revelations Raid mode u mirovanje, mislim da cu ovo igrati cijelo ljeto.
biver Ljudi, ne žalite se na PS+ ponudu, nego skinite Rocket League, igra je 3GB a vrijedi kao cijela pretplata.Toliko se dobro nisam zabavio online godinama, stavljam RE Revelations Raid mode u mirovanje, mislim da cu ovo igrati cijelo ljeto.Ja bi se isto drage volje zabavio, ali skinuo sam igru i odem na quick match ili kako se već zove i sve što dobijem je beskonačno čekanje u lobby-u dok igra traži match koji na kraju ipak ne pronađe i jedino što mi preostaje je close application. Do sada mi je pronašlo samo jedan jedini match i to kad sam upao nije bilo igrivo koliko je sve trzalo. Udariš loptu sa autom, a lopta se počne nekontrolirano teleportirat po terenu. Pokušavao sam još dosta puta navečer jučer, međutim nije mi nažalost više pronašlo niti jedan jedini match.
bistric Ljudi, ne žalite se na PS+ ponudu, nego skinite Rocket League, igra je 3GB a vrijedi kao cijela pretplata.Toliko se dobro nisam zabavio online godinama, stavljam RE Revelations Raid mode u mirovanje, mislim da cu ovo igrati cijelo ljeto.Ja bi se isto drage volje zabavio, ali skinuo sam igru i odem na quick match ili kako se već zove i sve što dobijem je beskonačno čekanje u lobby-u dok igra traži match koji na kraju ipak ne pronađe i jedino što mi preostaje je close application. Do sada mi je pronašlo samo jedan jedini match i to kad sam upao nije bilo igrivo koliko je sve trzalo. Udariš loptu sa autom, a lopta se počne nekontrolirano teleportirat po terenu. Pokušavao sam još dosta puta navečer jučer, međutim nije mi nažalost više pronašlo niti jedan jedini match.Evo ja do sada odigrao oko 40 utakmica, nikakvih problema, EU serveri, ping oko 20-25. Igra savrsena, jos samo da naucim igrati kako treba...
biver Meni je isto sinoć radilo, vjerojatno je problem bio onaj prvi dan nakon što su im serveri proradili. Tada sam više od sat vremena čekao u lobbyu i našlo mi je jedan neigrivi match koji je hvala bogu brzo završio. Jučer sam odigrao dosta matcheva.
PS2MASTER Ovaj vikend Flash Sale : http://www.playstationlifestyle.net/2015/07/15/psn-flash-sale-starts-weekend-north-america-full-list-titles-revealed/#/slide/1
peter_wang Poštovani Mogu li sa karticom od tekuceg racuna u pbz (kartica je visa ) uplatiti na PS Store 150 kn ?
Fenix Poštovani Mogu li sa karticom od tekuceg racuna u pbz (kartica je visa ) uplatiti na PS Store 150 kn ?Mozes.
emilijo S karticom tekuceg? Mislim da ne mozes.Moze, al mora bit VISA.Evo ja proba sa karticom tekuceg VISA i bez uspjeha. Neki su na Rebootu isto imali problema u zadnje vrime sa karticama.
PS2MASTER S karticom tekuceg? Mislim da ne mozes.Moze, al mora bit VISA.Evo ja proba sa karticom tekuceg VISA i bez uspjeha. Neki su na Rebootu isto imali problema u zadnje vrime sa karticama.Ja sam na svom hr. računu ukucal podatke tekuće Visa kartice za PS+ trial i radilo je.
Fenix S karticom tekuceg? Mislim da ne mozes.Moze, al mora bit VISA.Evo ja proba sa karticom tekuceg VISA i bez uspjeha. Neki su na Rebootu isto imali problema u zadnje vrime sa karticama.Ja sam na svom hr. računu ukucal podatke tekuće Visa kartice za PS+ trial i radilo je.Takodjer i meni.Sent from Tapatalk.
Tzereen Samo kratko pitanje...Kako najlakše dodati pare na UK acc?Samo bonom, jel tak? Ako da, gdje su najjeftiniji?
Nexus Samo kratko pitanje...Kako najlakše dodati pare na UK acc?Samo bonom, jel tak? Ako da, gdje su najjeftiniji?Najsigurnije i najeftinijehttp://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_ss_c_0_16?url=search-alias%3Daps&field-keywords=playstation+prepaid+card&sprefix=playstation+pre+%2Caps%2C215
Flipper Istekla mi PS pretplata. Nemam pojma više gdje je najpovoljnija. Uvijek sam kupovao UK pretplatu jer mi je UK glavni account a imam i USA account. Rekao bih da je dosta pametnije jel' kupiti USA PS+, ali vidim da i ta pretplata nije više tako povoljna. Imate neku dobru stranicu gdje ima PS+ za neku OK lovu?Tnx.