KruxZhlajfa ja taman 1.2. opet postanem novi korisnik, samo ak mi ne ostave još 2-3 dana Plus ko po običaju - i onda opet ostanem bez akcije…
Nadam se da bude ok, 152€ je puno.
KruxZhlajfa ja taman 1.2. opet postanem novi korisnik, samo ak mi ne ostave još 2-3 dana Plus ko po običaju - i onda opet ostanem bez akcije…
Nadam se da bude ok, 152€ je puno.
Je,to je to. Meni traži 113.99.
A normalno Plus mi traje točno jedan dan duže od te akcije tako da ne mogu pustiti da istekne pa kao novi korisnik iskoristiti popust od 35% što ispada 99 Eura otprilike.
KruxZhlajfa Evo i meni. Naravno, Essential nema nikakvih popusta. Premium i Extra way to expensivo za mene.
Cd Keys, Eneba i ostali sajtovi imaju cca 10% popusta za UK bonove.
Možda si piknem jenega pa me pretplata ispadne manje
Zar nije taj popust samo za Azijski dio?
Marko57946 Ja sam ti ovo screenshotal sa naše hrv stranice, tak da mora da i vrijedi i koda nas…
Meni i dalje ne nudi na mom accountu taj popust
Možda meni nudi jer sam prvo uzeo Extra pa nadogradio na Premium…
High on Life je vrhunska igra.
Good, good
F1 24 je na sale za 12e.
Jeben deal s obzirom da nije bilo nikad ispod 35e.
Ali sezona završila i uskoro nova kreće, realno vrijedi Max 20 eura …
Nastavno na onu priču o popustu na PS+ kada nam istekne. Meni je jučer istekao PS+ i nisam dobio nikakvu ponudu za popust
Also čitao sam navodno ovaj Lunar New Year deal za Plus dolazi u US oko 14.2. pa možda će i kod nas?
@montoya kakvo je stanje kod tebe?
Meni su istekle 2x PS+ pretplate sredinom 12 mjeseca i nisam dobio nikakvu ponudu sa popustom.
Nabijem ih.
Nema popusta za Essentials, zele da im platim ove skuplje gdje su dali popust. Nedam
KruxZhlajfa virty evo i meni danas isteklo, plus igre se zaključale, od maila s popustom ništa…
Ja sam im dao tih 114 Eura za Premium,ponuda sa 25% popusta je isticala danas. Barem sam dobio 5 natrag preko PS Stars.