PS Store & PSN
- Uređivano
Hahahha 13.10 se uvodi euro a meni psplus istječe 12og.
Ni kriv ni dužan dobih još jedan mjesec dzabalescu
eraserhead 13.11.
@StarFox_N sad znas zasto pretplata ide lagano gore
Upravo se s prijateljem dogovorio da kupimo Ultimate pretplatu.
Dođe svakoga 55 eura za godinu dana.
Skinuo:
Demon's Souls Remake
Man of Medan i Little Hope
Kena
Control: Ultimate Edition
Devil May Cry 5
I da probamo u coopu:
Ghost Recon: Breakpoint i Rainbow Six: Extraction.
Da više ništa zanimljivo ne izađe na Ultimate sljedećih godinu dana isplatilo se tih 55 eura.
A možda probam i Returnal iako nije žanr koji volim.
NE NE, izdao si se sada
Nije mi bas jasan koncept Premium paketa.
Umesto da tu imaju nove top naslove poput Hogvartsa, Spajdarmena i svega ostalog ekskluzivnog sto izlazi, oni stave trial na kasicicu od po 40 minuta do sat ili dva gempleja.
Msm koja je to logika?
Sto bi placao Premium paket, ako ne mogu da igram premium igre odmah nakon izlaska?
Uopste me ne zanima pristup starim naslovima, njih neka ubace u neki retro paket!
Ok, znači PSN-hr je stavio Halloween sale, ali nije izmijenio cijene u igrama na popustu. Imamo rubriku Halloween u kojoj su igre po punoj cijeni.
To nikoga ne smeta? Nitko nije primijetio?
Reko idem vidjeti možda koji hr forum priča o tome, ali ništa.
Također, ste skužili da customer support za Hrvatsku ne postoji.
Zapravo customer support bilo koje regije… nula bodova.
Skoro da podršku vodi isključivo ChatGPT.
Strašno, a toliko PS5 uspješan i trga prodaju.
Centurion A kako bi ti zaradio na igrama da nove naslove daš na 15 Eura mjesečno?
Produkcija PS igre Last of Them/they i Horizon Forbidding Chest je preko 220 mill $
10 mill prodanih primjeraka po 80Eura je zarada.
Stari naslovi koji koštaju po 10 eura i nitko ih ne kupuje? Te stave u pretplatu.
stanjara primjetili smo i čak pisali o tome:
I dobrodošao na forum
O da, pozdrav svima, a ne samo njima.
Registrirao sam se da vidim kako diše hrvatski PS komjuniti.
Uspio sam naći support mail na koji sam posla upit o Halloween saleu… kažu da će odgovorit za 48 sati.
Support chat je robot, a tel broj koji je bio za podršku je ukinut. Javi se stroj koji kaže da ne rade.
Valjda su im svima dali otkaz. Jadan PS nema para… mora skupit 69 milijardi ka kupi nekog izdavača.
Stavili su rubriku a nisu promijenili cijene… to prvi put. Sve regije imaju H sale… i Italija, i Njemačka I GB… mi nemamo…full RE2 300kn WTF?
O da i prebacuju cijene u Euro cijelu godinu… Un fucking believable.
I dajte mi nemojte reć da ste se svi pretplatili na Premium… koja pljačka. 35% digli Plus.
It's Jim Rayans world… we just live in it.
Fenix Nije, nije to. Prelaze cijelu godinu na Euro. Nikakav to nije problem.
Copy paste exel tablica sa talijanskoj stora an rvatski.
Mislim… da je razlog… bonovi u Hr Kuni.
Mislim da čekaju da se ti bonovi očiste… jer bon da 150 kuna… Kad se to očisti… onda budu prebaci na Euro… i bonovi budu pušteni po 10-20 eura ili koliko već… 20 valjda.
Ovo je netko spavao… da updejta cijene.
Daj šalji upit… cijeli forum… ili tko hoće (da vide da nas ima) na:
Na to sam jedino dobio odgovor. Jedva sam našao taj mail.
Bio i na instagramu i na twitteru… ništa! imaju @askplaystation… ma jok. Ljudi probleme imaju… ma kaki.
Ali Spiderman post… to imaju vremana postat. To…to je to… Garbageman 2 ije izašo..to Fanbojz