Poceo i ja. Vrh igra. Probao demo na PS4 (super su kontrole za one koje zanima) pa se prebacio na PC verziju.

Poceo i ja. Vrh igra. Probao demo na PS4 (super su kontrole za one koje zanima) pa se prebacio na PC verziju.
Od četvrte misije lvli postaju odlični!
Osma misija tj - Kanazawa City me dobro namučila! Ali ni sedma nije za bacit po pitanju težine!

Sada sam se vratio na Mount Tsuru...

Inače, skoro pa sigurno je da Mimimi radi na novoj "Commandos" igri koja se možda neće zvati tako ali vjerovatno će biti u drugom svjetskom ratu, (navodno Pyro studio ima licencu na to ime)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Šta je ovo teško  :)
U sat i deset sam samo uspio pobjeći iz donjeg djela i samo Yuki nabavio nož...

15 dana kasnije

Šta je ovo teško  :)
U sat i deset sam samo uspio pobjeći iz donjeg djela i samo Yuki nabavio nož...
Baš odlična misija, ono na kraju još genijalnije.

Ja upravo završio na PC, igra je genijalna. Baš puca na nostalgiju, a istovremeno je moderna s nekim novim mehanikama kakve još nismo vidjeli dosad u žanru. Ono s čim sam iznenađen je priča, likovi su super okarakterizirani i povezani, a ovo na kraju doktor1 misije baš ubija.

Baš sam ugodno iznenađen, 10/10. Jedva čekam vidit novi projekt developera.

Može i preko dva sata otići na jednu misiju. :)
O jbt, ti si genije ako ti je svaka bila ispod dva sata. Meni je na zadnjoj brojac izbrojao 5 sati 

Doduše, igrao sam bez podizanja alarma i ubijanja civila, kad bi me otkrili išao sam na reload. I tako na jedvice jade na zadnjoj misiji dođem do bunara, zaobiđem ona dva samuraja na kraju bez ubijanja, otključam bunar, uđem, čekam da se pokrene neka animacija...kad ono ništa. Ispostavilo se da sam ostavio bogalja Takumu na početku misije

Može i preko dva sata otići na jednu misiju. :)
O jbt, ti si genije ako ti je svaka bila ispod dva sata. Meni je na zadnjoj brojac izbrojao 5 sati 

Doduše, igrao sam bez podizanja alarma i ubijanja civila, kad bi me otkrili išao sam na reload. I tako na jedvice jade na zadnjoj misiji dođem do bunara, zaobiđem ona dva samuraja na kraju bez ubijanja, otključam bunar, uđem, čekam da se pokrene neka animacija...kad ono ništa. Ispostavilo se da sam ostavio bogalja Takumu na početku misije

Ja ti obavezno jednom godišnje pređem ili Robin Hood: Legend of Sherwood ili Desperados ili jedan Commandos, dvojka najčešće pa sam stalno u formi

Tako i ja igram, quicksave/quickload su najbolji prijatelji u ovakvim igrama, jednostavno nije isti gušt ako te skuže, nije to to.

Bilo kak obilo, igra je čisto zlato, tim više što se pojavila niotkuda. Stvarno želim što veći uspjeh Mimimiju da ovaj žanr ima svjetlu budućnost.

2 godine kasnije

Damn, nisam mislio da će me igra iznenaditi i pričom, ali ova deseta misija je baš udarac u glavu. Tko bi rekao da će ići tako daleko.

Inače sam jako zadovoljan dosad odigranim. Još jedna odlična taktička igra s valjda najboljim vremenskim i prostornim settingom kojeg su se mogli sjetiti. Jedino te malo razočara kad vidiš da se u prvom prelasku mučiš dva sata igrajući jednu misiju da bi potom vidio izazove na kraju misije koji ti uvjetuju prelazak u 15 minuta, haha.

Ma ti uvjeti su tu kad igru baš brutalno popeglaš i znaš i u najmanji detalj kad će koji stražar prnit. Nebih se puno zamarao s tim.

21 dana kasnije
2 godine kasnije

Ako ste propustili, Shadow Tactics je dobio novi DLC. Desperados 3 je podigao sve te mehanike na jednu veću razinu pa se bilo malo teže vratit na ovo, ali lako se čovjek navikne i izguštirao sam se.

3 main misije na 3 nove mape i još 3 manje. Očekivao sam malo više sadržaja za cijenu od 20 eura i misije su mi općenito lošije nego u main igri, ali ne žalim kupnju. Preporučam kupiti na nekom sniženju (još dva dana je 18 eura akcija).

Ako vam je stalo do priče cijenit ćete ga malo više. Fino su se popunile neke rupe, a i Mugen je tu ❤️

Fenix Ako ste propustili, Shadow Tactics je dobio novi DLC.

Mali ispravak, nije DLC nego standalone ekspanzija. Aiko's Choice (ekspanzija u pitanju) se može igrati bez originalne igre.

Torgue
    Ah, ja sam ga uzeo na ps4 prije 2 tjedna za 30 kn. Nije mi čak ni žao jer je igra odlična, vrijedi bar 5 puta toliko. 😃

2 mjeseci kasnije

Vidio trail na Storu pa isprobal sat vremena i moram priznat da me navuklo u onoj tutorial misiji.

Doduše, trenutno me ne vuku ovakve spore igre i jbga, tajming za igrat išta pored Horizona i Elden Ringa je najgori mogući, al jednom kad ju ulovim na nekom sniženju će vjerojatno past.

Možda sam i malo glup za takav tip igara (ne pamtim kad sam igro zadnji put neku strategiju) i možda ću ju zbog sporosti brzo odjebat (trebam bit u "modu" za takve igre), al da mi je bilo zanimljivo, je, a tek sam valjda zagrebo 5% mogućnosti u tom trailu.

Anyway, bit će na radaru kad padne cijena (znao sam ju vidjet ispod 70 kn, 379 bome nedam), pa,, možda jednog dana...

Tuhy Kad se malo uhodaš postane više akcijska stealth igra nego strategija. Stvarno je jako zabavna, a nađe se na popustu oko 50 kn svako malo.

Tuhy Redovito je igra 37 kuna. Kupi, pa igraj na ljeto, kad ne bude ničeg aktualnog.