super se igra na gamepadu,pisao sam več o tome al u recenzija topicu
Da, sad sam se sjetio da si rekao da je dobro.
Nije na odmet osobno probat svakako.

Fico, krivi link si stavio. )
Edit.
Preko tapatalka mi otvara clanak za Valkyriu, a kad stavim web prikaz, onda mi otvara recenziju za ovo...
Svasta.

Nisam sinoc probao, dosao doma u 3 ujutro tek, danas napadam.

Poslano sa mog SM-G930F koristeći Tapatalk

Bome i ja sam probao preko Tapatalka i isto mi valkiru otvara Čudno...

El probo ko PS4 verziju? Valja li šta

Probao sam ja danas demo.
Dobro je sve, bas je igra zanimljiva, odmah me vrati u one dane Desperadosa.
Trebalo mi je malo da se naviknem na okretanje kamere i to, ali sve je sjelo na svoje mjesto brzo.
Ovo je primarno igra za mis, ali cak i na kontroleru je super za igrat.
Nisam bas puno igrao pa ne mogu pricat o nekim minusima u gameplayu, ali nabavit cu igru sigurno.
Uostalom, skinite i probajte, koga zanima.
Najbolje je probat iz prve ruke, kad je vec besplatno. )

Ono što vam još mogu reći, vama koji ste odigrali demo, je to da očekujte puno dulje misije nakon te uvodne i puno kompleksnije koje će vas stvarno natjerati da dobro promislite o idućem potezu. Može i preko dva sata otići na jednu misiju. :)

Da, to sam i ocekivao.
Ova misija i djeluje kao nekakav tutorial.
Cak mi je dalo da krenem drugu misiju, ali nekako sumnjam da ce dopustit do kraja misije.
Na kraju ce prekinut kad bude najzanimljivije, zato me i "strah" nastavit. )
Prokleta ova godina, nemoguce koliko stvarno dobrih igara ima, po svim zanrovima.

5 dana kasnije

Ludilo igra, bas kako je Cole rekao, opustanje pravo.
Zavrsio par misija, mislim da sam okupio cijelu ekipu.
Tek sad pocinje prava stvar, iako sam uzivao i u ovih prvih par misija.
Likovi su raznoliki, svaki ima nesto zanimljivo.
Mape lijepe, a vjerujem da ce bit jos kompleksnije i bolje.
Preporuka definitivno.

Rekao sam ja, jedna od najboljih igara 2016. :)
Nevjerojatno mi je drago sto su uspjeli spojiti taj gust razmisljanja klasicnih uzora, no ujedno i modernizirati igru uvodenjem vertikalnosti. Sad nek jos jedan studio krene s takvim igrama i nek se natjecu. Igre bi rasturale.

4 mjeseci kasnije

Došao do sedme misije - Suganuma Rescue  te mi se čini da će ovdje biti puno posla! No jedva čekam vidjet sve misije do kraja

Vrhunska strategija! Lijepi dizajn uz cel-shaded art style...
Likovi su pamtljivi, te meni taj japanski voice over sve to diže stepenicu više!
Sjećam se da sam sa izlaskom Commandos: Behind Enemy Lines  igre ostao PAF; ova igra mi je baš zato i legla pošto sam veliki fan prva dva Commandosa...

Igram na Hardcore te neznam kako je na Normal težini ali ovdje treba dobro promislit šta i kako u određenim situacijama...

A Shadow mod je vrhunski dodatak u ovaj žanr jer nastanu odlične situacije kada sa više likova u isto vrijeme odradimo različite radnje!

https://youtu.be/pFjzDkmeOgY

https://youtu.be/2clJq12_3qY

Definitivno vrijedi 20 eura koliko je bila na Steamu za Black Friday!

Inače, nevezano za samu igru, ali danas je izašla igra koju su napravili bivši CD Projekt RED djelatnici te su među ostalim i sami Shadow Tactics imali za inspiraciju - Seven: The Days Long Gone
Ista će vjerovatno kroz par zakrpa postati pravi mali biser poput ove iako nisu isti žanr - PC Gamer recenzija; A stealthy isometric RPG set on a prison island

Poceo i ja. Vrh igra. Probao demo na PS4 (super su kontrole za one koje zanima) pa se prebacio na PC verziju.

Poceo i ja. Vrh igra. Probao demo na PS4 (super su kontrole za one koje zanima) pa se prebacio na PC verziju.
Od četvrte misije lvli postaju odlični!
Osma misija tj - Kanazawa City me dobro namučila! Ali ni sedma nije za bacit po pitanju težine!

Sada sam se vratio na Mount Tsuru...

Inače, skoro pa sigurno je da Mimimi radi na novoj "Commandos" igri koja se možda neće zvati tako ali vjerovatno će biti u drugom svjetskom ratu, (navodno Pyro studio ima licencu na to ime)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Šta je ovo teško  :)
U sat i deset sam samo uspio pobjeći iz donjeg djela i samo Yuki nabavio nož...

15 dana kasnije

Šta je ovo teško  :)
U sat i deset sam samo uspio pobjeći iz donjeg djela i samo Yuki nabavio nož...
Baš odlična misija, ono na kraju još genijalnije.

Ja upravo završio na PC, igra je genijalna. Baš puca na nostalgiju, a istovremeno je moderna s nekim novim mehanikama kakve još nismo vidjeli dosad u žanru. Ono s čim sam iznenađen je priča, likovi su super okarakterizirani i povezani, a ovo na kraju doktor1 misije baš ubija.

Baš sam ugodno iznenađen, 10/10. Jedva čekam vidit novi projekt developera.

Može i preko dva sata otići na jednu misiju. :)
O jbt, ti si genije ako ti je svaka bila ispod dva sata. Meni je na zadnjoj brojac izbrojao 5 sati 

Doduše, igrao sam bez podizanja alarma i ubijanja civila, kad bi me otkrili išao sam na reload. I tako na jedvice jade na zadnjoj misiji dođem do bunara, zaobiđem ona dva samuraja na kraju bez ubijanja, otključam bunar, uđem, čekam da se pokrene neka animacija...kad ono ništa. Ispostavilo se da sam ostavio bogalja Takumu na početku misije

Može i preko dva sata otići na jednu misiju. :)
O jbt, ti si genije ako ti je svaka bila ispod dva sata. Meni je na zadnjoj brojac izbrojao 5 sati 

Doduše, igrao sam bez podizanja alarma i ubijanja civila, kad bi me otkrili išao sam na reload. I tako na jedvice jade na zadnjoj misiji dođem do bunara, zaobiđem ona dva samuraja na kraju bez ubijanja, otključam bunar, uđem, čekam da se pokrene neka animacija...kad ono ništa. Ispostavilo se da sam ostavio bogalja Takumu na početku misije

Ja ti obavezno jednom godišnje pređem ili Robin Hood: Legend of Sherwood ili Desperados ili jedan Commandos, dvojka najčešće pa sam stalno u formi

Tako i ja igram, quicksave/quickload su najbolji prijatelji u ovakvim igrama, jednostavno nije isti gušt ako te skuže, nije to to.

Bilo kak obilo, igra je čisto zlato, tim više što se pojavila niotkuda. Stvarno želim što veći uspjeh Mimimiju da ovaj žanr ima svjetlu budućnost.

2 godine kasnije

Damn, nisam mislio da će me igra iznenaditi i pričom, ali ova deseta misija je baš udarac u glavu. Tko bi rekao da će ići tako daleko.

Inače sam jako zadovoljan dosad odigranim. Još jedna odlična taktička igra s valjda najboljim vremenskim i prostornim settingom kojeg su se mogli sjetiti. Jedino te malo razočara kad vidiš da se u prvom prelasku mučiš dva sata igrajući jednu misiju da bi potom vidio izazove na kraju misije koji ti uvjetuju prelazak u 15 minuta, haha.

Ma ti uvjeti su tu kad igru baš brutalno popeglaš i znaš i u najmanji detalj kad će koji stražar prnit. Nebih se puno zamarao s tim.

21 dana kasnije
2 godine kasnije

Ako ste propustili, Shadow Tactics je dobio novi DLC. Desperados 3 je podigao sve te mehanike na jednu veću razinu pa se bilo malo teže vratit na ovo, ali lako se čovjek navikne i izguštirao sam se.

3 main misije na 3 nove mape i još 3 manje. Očekivao sam malo više sadržaja za cijenu od 20 eura i misije su mi općenito lošije nego u main igri, ali ne žalim kupnju. Preporučam kupiti na nekom sniženju (još dva dana je 18 eura akcija).

Ako vam je stalo do priče cijenit ćete ga malo više. Fino su se popunile neke rupe, a i Mugen je tu ❤️