Fenix Ako ste propustili, Shadow Tactics je dobio novi DLC.

Mali ispravak, nije DLC nego standalone ekspanzija. Aiko's Choice (ekspanzija u pitanju) se može igrati bez originalne igre.

Torgue
Ah, ja sam ga uzeo na ps4 prije 2 tjedna za 30 kn. Nije mi čak ni žao jer je igra odlična, vrijedi bar 5 puta toliko. 😃

2 mjeseci kasnije

Vidio trail na Storu pa isprobal sat vremena i moram priznat da me navuklo u onoj tutorial misiji.

Doduše, trenutno me ne vuku ovakve spore igre i jbga, tajming za igrat išta pored Horizona i Elden Ringa je najgori mogući, al jednom kad ju ulovim na nekom sniženju će vjerojatno past.

Možda sam i malo glup za takav tip igara (ne pamtim kad sam igro zadnji put neku strategiju) i možda ću ju zbog sporosti brzo odjebat (trebam bit u "modu" za takve igre), al da mi je bilo zanimljivo, je, a tek sam valjda zagrebo 5% mogućnosti u tom trailu.

Anyway, bit će na radaru kad padne cijena (znao sam ju vidjet ispod 70 kn, 379 bome nedam), pa,, možda jednog dana...

Tuhy Kad se malo uhodaš postane više akcijska stealth igra nego strategija. Stvarno je jako zabavna, a nađe se na popustu oko 50 kn svako malo.

Tuhy Redovito je igra 37 kuna. Kupi, pa igraj na ljeto, kad ne bude ničeg aktualnog.