uzas je share button.

al ajde , bolje i to nego nista

ahaha 

moram ublazit da Master ne vidi

Uzmite sljedeće sa zadrškom!

PC gameplay na
Intel Core i3 3220 Dual Core, 3,3 GHz
Crucial 8GB DDR3 1600Mhz
MSI Geforce GTX 660 Twin Frozr Gaming OC 2GB DDR5

postavke na HIGH DX11 High + FXAA + 16x AF

https://youtu.be/9Iky9tLuXFY

REZULTATI su zanimljivi:

Avg: 40 - Min: 12 - Max: 70

Znači ako je ovo istina CDPR je napravio dobar posao sa optimizacijom. Na konfi za low ovo je jako dobro za high!

Predobro izgleda, pogotovo Xbox one me iznenadio.

Fantastičan im je screen capture app, za razliku od Sony-a koji koliko sam primjetio prođe kroz razne kompresije dok dospije na "tržište".
Postoji razlika između .jpg i .png formata.

Koja?
Još ti i trebam objašnjavat. Pa evo ti :

Prilikom generiranja slike, pohranjivanja ili uploada?

jpg:

png:

Prilikom generiranja slike, pohranjivanja ili uploada?
JPG je lossy, PNG je lossless format.  A upload ovisi gdje ( primjer abload i imgur nije baš isto ). Ak me misliš prcat pitanjima, zajebi.

Daj se smiri , tko te prca.

Xbox snima screenove uncompressed u PNG , dakle kvaliteta kao sto vidis na ekranu dok PS4 snima u compresed .jpg , mislim da je official na 80% kvaliteta.
Rekli su da razmatraju png opciju isto.

Naravno to je cisti file , onda ovisi na koji ces hoster uploadat.

Daj se smiri , tko te prca.

Xbox snima screenove uncompressed u PNG , dakle kvaliteta kao sto vidis na ekranu dok PS4 snima u compresed .jpg , mislim da je official na 80% kvaliteta.
Pa on očito. Sad me tu ide zajebavat pitanjima, a opće je poznato koja je razlika između ta dva formata.

Ne prcam te, pitam u kojem slučaju. Ovdje je slučaj prilikom generiranja samog screenshota gdje PS4 gubi na kvaliteti i slika gubi dio informacija (neznam u kojem postotku). Prilikom uplada ili pohrane ti je svejedno kao što sam ti dao primjer sa slikana.
Dakle XO ima nešto bolji screencapture

Nije opce poznato , mozes fino objasnit nitko te ne prca - jer koliko vidim covjek je pitao samo "koja? " i pitanje prije jel se odnosi na generiranje / upload.

Prilikom uplada ili pohrane ti je svejedno kao što sam ti dao primjer sa slikana.
Dakle XO ima nešto bolji screencapture
Nije mi isto uploudat sliku na Twitter, imgur il abload. Naravno da XO ima bolji screencapture kad koristi .png

Pa zato sam i pitao u kojem slučaju. Ja osobno nisam znao da PS4 ima toliku kompresiju. Nemora nužno biti da je jpg "lošiji" od png-a.

Nisam želio da ovo ispadne kao napad na tebe, samo sam htio informaciju i eto naučio nešto što nisam znao.

Pa zato sam i pitao u kojem slučaju. Ja osobno nisam znao da PS4 ima toliku kompresiju. Nemora nužno biti da je jpg "lošiji" od png-a.

Nisam želio da ovo ispadne kao napad na tebe, samo sam htio informaciju i eto naučio nešto što nisam znao.
Scena uhvaćena preko PS4, pa preko USB-a kopirano na komp ( tu se niš ne gubi ), pa potom ista scena uhvaćena preko capture kartice u .png formatu na kompu daje mi bolju sliku. Stavim te slike na twitter, jpg će izgledat više degradirano nek png

btw:

Sorry! Pretpostavil sem da me prcaš bezveze sa pitanjima jer imaš komp pa ti formati slika nebi trebali biti nepoznanica.

Gubi se. Kad direktno uzmes file iz photo foldera slika je u jpg sa kompresijom na kojih 80% , bilo je na gafu detaljno "mjerenje " , ili po starinski preko ps appa kako je na launchu bilo.

Usporedi uncompressed png preko capture card i onboard share button.

Fejsbuk jos vise ubije dok twitter zgazi na 576p

Uglavnom trebaju dat kao na boxu da na usb spremis png i vozi.

Edit : ili mislis da se ne gubi kvaliteta u kopiranju na usb ? To da , ali cisti file je odmah u startu slabije kvalitete jer izvorno je jpg sa kompresijom

PS2MASTER - pa moram priznati da mi u ovom slučaju jesu nepoznanica. Nemam pojma kako to funkcionira na PS4 i XO.
Fejs i Twitter ne bi ni spominjao u ovom kontekstu, više sam mislio na abload, imgur i slične stranice.

Gubi se. Kad direktno uzmes file iz photo foldera slika je u jpg sa kompresijom na kojih 80% , bilo je na gafu detaljno "mjerenje " , ili po starinski preko ps appa kako je na launchu bilo.

Usporedi uncompressed png preko capture card i onboard share button.

Fejsbuk jos vise ubije dok twitter zgazi na 576p

Uglavnom trebaju dat kao na boxu da na usb spremis png i vozi.

Edit : ili mislis da se ne gubi kvaliteta u kopiranju na usb ? To da , ali cisti file je odmah u startu slabije kvalitete jer izvorno je jpg sa kompresijom
Da, to sam i mislio. Prebacim na komp preko USB-a. Vostalom, na twitteru ti je isto slika u 1080p, umesto "large" napišeš orig, al svejedno još skompresira sliku više.