chono Genesis obicno bude ili samo extract na lokaciju koju navedu ili dolaze cak sa svojim instalerima, nemozes falit 🙂
prayer Ja imam već 5-6h u igri. Počeo sam prije next gen nadogradnje i stao sa igrom jer naravno, jebeni Destiny 2 ali sam sada nastavio. Trenutno u Velenu, riješio Shriekerai onog Botchlinga od barona. Jedva čekam doći pri računalu da mogu RT upaliti jer je razlika jako osjetna snjime.
prayer chono Igrao sam do kad moraš naci Dandeliona i stao sam. Nije me igra tad nešto primila. Sjećam se da je combat bio aljkav prije a bome je i sada . Jedva čekam doći na komp i modirat ju kako spada.
Raziel Mnoge combat s početka odvrati od igre, ali kako polako kroz igru gradiš build i šeme oružja, upgrejdaš witcherove elemente, postane dosta zanimljivije. Za mene je i danas dan poslije toliko godina, Witcher 3 najkompletnija igra ikad napravljena.
prayer chono Ma budem se ovaj put više posvetio mehanikama igre, ali čak i da combat nastavi biti loš, sam storytelling i questovi su i više nego dobri da nadoknadi loše stvari. Baš jako dobro i zanimljivo napisano sve.
crypto196 Skužio sam da mogu besplatno nadograditi se na PS5 verziju i naravno da sam krenuo ponovno igrati ovu majstoriju. Nakon 560+ sati i jedno 4-5 prelazaka PS4 verzije ova nadogradnja mi je sjela kao budali šamar. Vrti se sjajno, izgleda jako dobro i baš sam oduševljen. Jedva čekam izaći iz White Orcharda i stići u Northern Realms te vidjeti sve to u novom ruhu.
maverick https://www.gamestar.de/artikel/witcher-neuer-roman-von-sapkowski-junger-geralt,3423362.html Stiže novi Witcher roman. Radnja se vrti u Geraltovim mladim danima (18-20 godina starosti). Izlazi u Poljskoj 29. November.
prayer E danas mi se nešto smješno desilo. Igram onaj quest gdje sa Dijkstrom idemo planirati kako ubiti Radovida. I uđem unutra i skroz me iznenadi onako Roach stoji među onim kurvama tamo u kući, bit će se zbuggao što mi je čudno bilo jer se to do sada nije desilo nakon onako 50h igre, ali dobro. Dođem gore do Dijkstre i počne on mljeti svoje i kaže let me introduce you to my associate Roač. I ja gledam u nevjerici jebote pa neće valjda sada jebenog konja dovesti, kada ono dođe onaj Roche sa onim kapicom-ručnikom na glavi. Ja sam urlao