chono doktor1 nice try… nekoliko novih pokreta, Geralt drzi distance s obzirom na neprijatelja i fluidnost stepenicu vise
ZigguratVertigo Krenuo sam novi playthrough na ng+ deathmarch jer sam konačno kupio expansione i ne mogu vjerovat da sam tek nakon 130 sati igranja (ne zezam se) konačno prvi put craftao witcher armor Sutra idem vidjet Geralta uživo jer će Doug Cockle imat Q&A na Rikonu 😃
chono Genesis mislim da je nazalost, jer je sve na nexusu. Steta da w3 nema kao skyrim poseban dio UIa za laku instalaciju modova na konzoli
Genesis chono nisam nikad instalirao mod za neku igru, ovo bi mogao bit prvi jer sam vec davno spominjao kako me combat odbijao da ikako igram igru…moram porucit kak se to postavlja😁
chono Genesis obicno bude ili samo extract na lokaciju koju navedu ili dolaze cak sa svojim instalerima, nemozes falit 🙂
prayer Ja imam već 5-6h u igri. Počeo sam prije next gen nadogradnje i stao sa igrom jer naravno, jebeni Destiny 2 ali sam sada nastavio. Trenutno u Velenu, riješio Shriekerai onog Botchlinga od barona. Jedva čekam doći pri računalu da mogu RT upaliti jer je razlika jako osjetna snjime.
prayer chono Igrao sam do kad moraš naci Dandeliona i stao sam. Nije me igra tad nešto primila. Sjećam se da je combat bio aljkav prije a bome je i sada . Jedva čekam doći na komp i modirat ju kako spada.
Raziel Mnoge combat s početka odvrati od igre, ali kako polako kroz igru gradiš build i šeme oružja, upgrejdaš witcherove elemente, postane dosta zanimljivije. Za mene je i danas dan poslije toliko godina, Witcher 3 najkompletnija igra ikad napravljena.
prayer chono Ma budem se ovaj put više posvetio mehanikama igre, ali čak i da combat nastavi biti loš, sam storytelling i questovi su i više nego dobri da nadoknadi loše stvari. Baš jako dobro i zanimljivo napisano sve.