ThomasAAnderson Puno toga nije dovoljno dobro. Ali scenarij, likovi, atmosfera, world building skoro sve nedostatke nadoknade
chono doctorfreak barem nije Souls da se mucis 🤭 salu na stranu, combat postane dobar ako ne silujes op stvari koje ga cine losim. Nisu stavili ogranicenja da se igra kako su zamislili i nastane problem
member S obzirom da je Witcher 3 ipak bezgrešan komad softwarea i mi se neznamo pravilno boriti i tempirati igru najbolje da ti otvoriš neki how to witcher tečaj i pojasniš nam neke stvari. 🙏
chono member s obzirom na tvoj jeftini pokusaj djecje provokacije idem se istovariti nakon jutarnje kave. Ugodan radni dan zelim
Raziel Ovim pelcerima i tratinčicama kojima ovakva igretina dosadi neka se drže Kol o Djutija i Fortnajta. Witcher je igra za ljude koji cijene kompletno gaming iskustvo.
Nocna_Mandragora Jučer završila main story i dobila onaj najgori, tragični kraj. Bedara 🙁 Ekspanzije ću riješit nekad kasnije.
maverick Nocna_Mandragora Ekspanzije ću riješit nekad kasnije Ja bih se bacio što prije na njih jer realno, ekspanzije su možda čak i bolje od običnog dijela igre. Već neko vrijeme razmišljam hocu neću ponovo igrati ovu igru. Nije da nemam preko 300h u njoj, ali eto vuče me nešto…igra koja se stvarno dogadja jednom u desetljecu, ako ne i rjeđe.
prayer Genesis Službeni modding tool za TW3. Imaju pristup punom većem dijelu igre sada za modiranje pa će mako života vratiti u igru
chono Genesis sluzbeni toolset za modere postaje dostupan javno. Iskreno ocekujem samo dobre stvari nakon ovoga
Raziel chono Jedna od najvecih svih vremena Nije jedna od, već i jeste najveća i najkompletnija igra svih vremena.