Neka ga :) ima nade za gaming...vec sam se na rebootu jednom osvrnuo na to da takve igre dobijemo kad developer pristupi igri bas kao u ovom slucaju:-ajmo napraviti najbolji RPG,ajmo dat sve od sebe da stvorimo nesto cega jos nema i cinit to sa zadovoljstvom i ne se opterecivati datumom izlaska,ako treba ajmo i odgoditi igru dok nismo i sami sigurni da valja.Bez kalkulacija o zaradi,DLC-ovima i koliko ce se vratit ulozeno.
Ova igra je bas napravljena sa gustom od strane tih ljudi,svako je dao sebe maksimalno u svaki komadic tog svijeta.Nekad su se tako igre i radile al onda uspjesi,slava,novac ili jednom rijecju "biznis" udare u glavu i ode sve u vrazju mater sa kalkuliranjima,stancanjem nastavaka sa minimalno truda a pohlepnim ocekivanjima zarade..ime koje jednom stekne rejting maksimalno se iskoristava,izmuze se dok ne kapne zadnja lipa u korist zarade..a mi gejmeri glupi,njemi,sljepi..
U svakom slucaju,jako ljep dan za gejmere i sve pohvale svima koji su stvorili Witchera.Zadnja igra koja mi je izmamila ovako dobro raspolozenje je Metro Last Light i ajd Rockstar zasluzuje pohvalu za GTA 5.