19Marksman89 je imao pravo za Informark. Sad sam dobio mail da su imali problema sa dobavljačem i da će igra kasnit 2 dana uz novu cijenu od 370kn...

Uvijek oni imaju "problema sa dobavljacem" zato sam i davnih dana odustal od njih.
Inace ja vec u subotu igram svoj primjerak 8)

Prekrasne su ove slike.

@maroon
te slike nisu cak ni direct feed vec share button a opet izgleda predobro.

cmoooooon

Predobre slike!

Evo još jedan PC ultra video onog builda kad su bili u Poljskoj.

https://youtu.be/gGgO_kBKRzw

Čestitke

Kak si ga dobio za tak niske pare?
PC verzija je osjetno jeftinija od XB1/PS4 (nema Sony/MSFT licence), barem bila taj dan, a Amazon ima preorder price guarantee.
Mene ovo dodje total 136.93GBP (VAT i Priority Express shipping ukljuceni u cijenu).
Preorderao prvi dan odmah (05.06.2014.) i sva sreca, jer je isti dan PC Collector's rasprodan (iako tu i tamo zna iskociti, valjda kad netko otkaze preorder).

Da, treba preorderat odma, mislim da je u tome stvar.

Tak je i FF X/XII HD limited bio nekih 30 funti, pa kasnije 45, sad ga nema uopće.

dobili su novu pošiljku CE PC W3, ali je sad 129punti. Puj!

Da, treba preorderat odma, mislim da je u tome stvar.

Tak je i FF X/XII HD limited bio nekih 30 funti, pa kasnije 45, sad ga nema uopće.

dobili su novu pošiljku CE PC W3, ali je sad 129punti. Puj!
¯_(ツ)_/¯

S Amazonom nema frke, lako stavis preorder, naplata ide on shipping. :)

Kad smo već kod preordera, ako sad kupite na Steamu PC verzija imate cijenu od 43€.

Maroon Gamer - ova treća slika neodoljivo me podjeća na Stalkera.

Da. Znam.
Al sam bio neodlucan dal da uzmem il ne
Drugi puta treba odma preorderat, pa se predomisljat to cijelo vrijeme ak treba

Uvodna animacija

https://youtu.be/JJCBDtrL6EY

Chono7 nisam igrao Stalker pa ti ne mogu garantovati

Kad smo već kod preordera, ako sad kupite na Steamu PC verzija imate cijenu od 43€.
I na PSNu za preorder je 53.99 $ (inace je 60) i jos se dobije preorder only tema.

Da to je tih cca 7€ koje možeš uštedit ako sad kupiš digitalno.

Kad ce vise preload na PS4 , dosta je meni 2 dana prije da skinem ali radje bi odmah pa sam miran 

Ma dosta ti je i 1 dan u Zg.  :) Meni je sa sranje netom skinulo sinoc 18GB.

I na PSNu za preorder je 53.99 $ (inace je 60) i jos se dobije preorder only tema.
Nisam to znao, sad sam je skinuo :)

Ja garantujem! 
yeste
kao osoba kojaje zivjela tu igru jako baca na stalker i witcher 1 old vizima dio
chono zamisli igrat prvi witcher na ovom enginu hahahaha

Uf!  Dobro si primjetio kad si napisao ovaj engine, jer dosta mračniji setting od dvojke, puno bliži jedinici.

Uf!  Dobro si primjetio kad si napisao ovaj engine, jer dosta mračniji setting od dvojke, puno bliži jedinici.
sve 4 slike su doslovno kao taj dio
a kak sam prije godinu dana bas proso to opet mi je u sjecanju dobro

https://www.youtube.com/watch?v=daQjy7jBjIM

:)

prvi DLC (free)

Pocelo je

Gamespot - 10/10

PC Games - 90 % (german)

Gameinformer - 9.75/10

IGN - 9.3/10

GameTrailers - 9.8

Kotaku - YES

Play3 - 9/10 (german)

GamePro - 92 (german)

PC Games - 90 % (german)

XGN.NL - 9.5 (dutch)

Gameblog.fr - 9/10 (french)

Telegraph - 5/5

GRYOnline.pl - 8.5 (polish)

Metro - 9/10

Impulsegamer - 5/5

neka neka treba vise takvih sp igara

ak rade witcher 4 nek im ciri bude glavni lik

Ovo mi se sviđa, znači nakon što je spomenuo bugove u igri na koje je naišao:

And make no mistake: this is one of the best role-playing games ever crafted, a titan among giants and the standard-setter for all such games going forward.

EDIT:

Ovakav ću biti ja nakon odigranih par sati:

sve igre imaju bugove pa cak i onekaj su 1 veliki hodnik
onda ti je tek jasno kaj je napravit nesto ovakve velicine sa tako malim brojem bedastoca

sad cekat jedno 5 godina pa cu moc igrat

OMFGGGGGGGGGGGGG, DEM REVIEWS!!!! O_O

YES!!!

Neka ga :) ima nade za gaming...vec sam se na rebootu jednom osvrnuo na to da takve igre dobijemo kad developer pristupi igri bas kao u ovom slucaju:-ajmo napraviti najbolji RPG,ajmo dat sve od sebe da stvorimo nesto cega jos nema i cinit to sa zadovoljstvom i ne se opterecivati datumom izlaska,ako treba ajmo i odgoditi igru dok nismo i sami sigurni da valja.Bez kalkulacija o zaradi,DLC-ovima i koliko ce se vratit ulozeno.

Ova igra je bas napravljena sa gustom od strane tih ljudi,svako je dao sebe maksimalno u svaki komadic tog svijeta.Nekad su se tako igre i radile al onda uspjesi,slava,novac ili jednom rijecju "biznis" udare u glavu i ode sve u vrazju mater sa kalkuliranjima,stancanjem nastavaka sa minimalno truda a pohlepnim ocekivanjima zarade..ime koje jednom stekne rejting maksimalno se iskoristava,izmuze se dok ne kapne zadnja lipa u korist zarade..a mi gejmeri glupi,njemi,sljepi..

U svakom slucaju,jako ljep dan za gejmere i sve pohvale svima koji su stvorili Witchera.Zadnja igra koja mi je izmamila ovako dobro raspolozenje je Metro Last Light i ajd Rockstar zasluzuje pohvalu za GTA 5.

koji su minimum sys req za ovo?
zanima me jel bi mogo uopce nekak igrat jer necu prezivit 5 godina jos

Minimum:

Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
    AMD CPU Phenom II X4 940
    Nvidia GPU GeForce GTX 660
    AMD GPU Radeon HD 7870
    RAM 6GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB

Solid Snake - dao bi ti "like", ali trenutno imaš 666, pa mi se sviđa 

Inače, PC Gamer još nije dao ocjenu, jer dečki naravno čekaju PC verziju. Šuška se da bi moglo pasti preko 95%

Minimum:

Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz
    AMD CPU Phenom II X4 940
    Nvidia GPU GeForce GTX 660
    AMD GPU Radeon HD 7870
    RAM 6GB
    OS 64-bit Windows 7 or 64-bit Windows 8 (8.1)
    DirectX 11
    HDD Space 40 GB
vidjet ću kako će se moj i5 2500K na 4.5 GHz i GTX 680 ponašati.
jel se zna koliki je VRAM optimal?

A tu za minimum piše 2 gb...za najugodnije igranje vjerojatno 3gb.

ali trenutno imaš 666
/
Lol
Eto opet neko pokvario