Znaci ako neko vise voli kompetativni aspekt online gameanja i nije ga briga za pricu, on ne smije iznjet svoje misljenje?
Svaki put kad ja nesto napisem, troje ljudi me pokusa razuvjerit da nisam u pravu, sto je najbolje ja cak nisam ni rekao da je witcher 3 los, napisao sam da je iznadprosjecna igra. Stvar je u tome sto ja Witchera 3 vidim kao nekakav standard kakve bi igre trebale bit, igriva, ispolirana i zanimljiva, ali nista generacijsko kako neki NPCvi vicu.
Ja sam osobno proveo puno vise vremena u indire rougelight igrama nego iuWitcheru 3. Slay the spire, enter the gungeon, nuclear throne, Binding of isaac. Puno sam se vise zabavio u tim igrama neko u WItcheru 3. Argument ti je da Weky ne uziva u Witcheru je igra aktivno Fortnite? Kak on moze uzivat u Fortniteu, to je glupa igra, ako igra Fortnite on nema pravo glasa. Inace ima naziv za forsiranje svoje ideologije na druge ljude,.
Weky ima neka kontroverzna misljenja,kao i ja, al na kraju dana on samo iznosti svoja stajalista. Ima valjda pravo na to, pa ime foruma je free-for-all, ako je to samo ime foruma a ne i stajaliste istih koji su na njemu mozda da onda promjenite ime, stavit cu vam dole jos par FFA akronima pa onda ne morate domenu mjenjat. Ispada to da se nekome ne moze svidjat igra ako je vecina voli, dok je u Anthem threadu bila suportna situacija, vi ste pljuvali po par ljudi kojima se igra svidjala, opet ste bili zauzeli dio vecine. I da znam da nekad zvucimo arogantno kad iznosimo svoja stajalista, al to valjda ne umanjuje vrijednost naseg odgovora.
https://i.imgur.com/7Lyfy6i.png