Znaju napravit jebacke likove i dobre price! Olgierd je stvarno jedan od upecatljivijih likova, a da nije glavni protagonist
Znaš da je nešto posebno kad pričaš sa best frendom nakon prelaska i imate potpuno drugi stav o istom liku a nitko nije u krivu.
Olgierda nisam mogao smislit nakon cilog prolaska kroz sve njegove želje, pogotovo nakon Iris. Đubrad jedna neodgojena ubije brata i mentalno osakati ženu umjesto da bude odgovoran i pošten čovik. Gubitak osjećaja zbog O'Dimma? mrš. Gubio bi on to i bez njega, garantiram. Čovik je zapravo kukavica kojemu je sve bilo servirano na pladnju i on je to potratio ko najobičniji kreten. Tipičan Balkanac, zapravo. I onda još sretne Geralta kojemu su teški izbori u životu za doručak, ručak i večeru, ponekad i za obe užine, pa očekuje da ga spasi??? Ono, maksimalni odjeb. Sam si se zasosio i nema ti spasa, druže. Kad pročitaš u Dandelionovom sažetku kvesta "vičer je znao kako spasiti Olgierda, ali je samo stajao sa strane zbog nekog razloga", ono, majke mi, bio sam TAKO zadovoljan. I onda te još O'Dimm pita šta ćeš za nagradu, a ja samo "ništa, fala, fak off i ti i ovaj krebos". A O'Dimmu faca ono "je je oke, vidimo se posli, možda". Savršeno.