Mislim da meni nije mjesto u tvojem postu, ali ok :/
Renda, ništa protiv tebe osobno. Ni u ovom slučaju, ni inače; dapače.
Tebe i ostale sam kvotao čisto kao primjer kad pojedinac napiše nešto u što čak ni sam ne vjeruje sto posto, i u najmanju ruku se radi o izjavi upitne naravi, a sve samo kako bi dokazao nekakvu nepotrebnu i bezvrijednu poantu. Ovo vjerojatno i ja radim; i meni se mogu izvući ovakve i slične izjave. Ali treba prepoznati atmosferu rasprave i granicu iste. A to od velike većine ovdje na FFA nikad nisam vidio. Opet, ne mislim nužno na tvoju izjavu, koja je zapravo sasvim nevažna za samu priču.
i daj se malo svi opustite, preozbiljno shvacate apsolutno sve
U ovome se pronalazim i prihvaćam. Zato sam i napisao ovaj prethodni sarkastični post. Upravo zato jer smatram da smo (svi ostali) ozbiljniji i veći od ovih glupih rasprava u kojima je prilično jednostavno iščitati ton, slijed i kraj rasprave.
I vjerujem da nije problem čitanjem između redaka zaključiti na što točno aludiram.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Chono, nije neka velika tajna da smo nas dvoje dvije potpuno različite dimenzije, niti je tajna da sam ja u svoje pune dvije godine na ovom forumu sa tobom izmijenio dva posta (ako i toliko).
Meni se cini da si ti vise triggeran
Sama upotreba ovog termina je očigledan pokazatelj o kakvoj vrsti rasprave se ovdje radi, između ostalog.
Meni je W3 jedna od najboljih igara ikad napravljenih. I sto sad? To ocito ne smijem napisati ili se upustiti u raspravu s nekim tko ima drugacije misljenje da ne bi "gusio" nekoga?
Uopće se ne radi o tome, dobri
Bijeli Vuče. Meni je
Metal Gear Solid najbolja i najvažnija igra ikad. To je moje mišljenje i to je moj stav. Razlika između nas dvoje je što ja ne vidim razlog da te razvlačim na deset stranica i pokušavam ti nagurati svoje mišljenje u tvoj anus, koliko god ljepota uvijek bila u šupku primača. Tvoj stav je sljedeći, ispravi me ako griješim: "Da. Aposlutno, mladi K. MGS je legendarna igra, ali Witc..." STOP. Nema
ALI. Poštuj tuđe mišljenje, hvala i doviđenja.
Isto kao što je meni sasvim jasno (koliko god to meni glupo i ignorantno bilo s tvoje strane) da je za tebe
Studio Ghibli stil - stil svemirske djece, tako tebi treba biti jasno da ne osjeća svak potrebu za veličanjem Witchera 3; ali opet uz bitnu razliku što ja stvarno shvaćam važnost Wild Hunta, dok po tebi JRPG igraju samo čudaci, i čak ti nije jasno zašto. ISPRAVI ME AKO GRIJEŠIM.
Najveće obmane čovjek doživljava od vlastitog mišljenja.Kao što sam već rekao, velika je razlika među nama, a sama ta činjenica automatski iziskuje određenu količinu vremena za potencijalnu i konstruktivnu raspravu. Ja to vrijeme nemam, niti ga želim, dopusti mi da biram s kime želim raspravljati, i dopusti mi da ti budeš jedan od onih s kojima ne želim raspravljati. Bez uvrede. Imamo drugačiji pristup ovom forumu, i potpuno drugačije karaktere.
Nadam se da vam nisam pokvario zabavu. Slobodno nastavite i guštajte u raspravi ako u njoj prepoznajete potencijal. Inače vješto ignoriram ovakve stvari, i jako rjetko iznesem vlastito mišjenje, ali dobro je Renda rekao. Južina. Ugodan vikend svima.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Indalecio pa stavi u spojler onaj dio za kojeg misliš da je kritičan kad si već označio čovjeka.
Ovo je kao da si ga zvao na večeru, a na vratima si ga dočekao sa motornom pilom. Mada i nije neki spojler. ;P