Ok je Witcher, al realno prebloatan je sadržajem i ima poludorečene mehanike. Prešao sam igru a da nisam uopće skužio kak funkcinira levelanje. To su kasnije mijenjali?
Nakon nekog vremena samo počneš slijepo pratit quest log i nadat se da će ubrzo završit.
Najgori dio igre mi je bio kad sam išao na otok do male plave i mislio si ajd sad će kraj samo da bi me poslalo nazad u određeni dvorac na stand-off. Kad sam došao do toga pomislio sam si ajd napokon će završit ALI NOP IMA JOŠ 10 SATI MINIMUM isuse kriste.
Mislio sam probat ekspanzije, one djeluju ko da imaju normalnu količinu sadržaja za normalne ljude.
Bloodborne je daleko bolja igra ak se bira najbolja igra 2015.
Mislim ak se gledaju općenito igre Bloodborne je i dalje bolja igra.
Eto, nadam se da neću i tu dobit ban zbog kritiziranja Witchera.
Bit ću iskren, kad vidim kako pišeš o igri... Ne mogu se jednostavno složiti da je pretrpana sadržajem. Tempo je na tebi da si ga složiš, ako ne želiš igrati sidequestove, drži se glavne priče, sasvim je dovoljna da dobiješ dovoljno levela za lagano privođenju kraju.
Nemoj me krivo shvatiti, nije ti sjela i ok je to, jebiga, ali čini mi se kao da si ušao u igru očekujući 20 sati trajnosti. Ovo je RPG. Meni je trebalo cca 120 sati za potpuni prelazak. Isto toliko mi je trebalo i za Fallout: New Vegas, za Dragon Age: Origins sam isto potrošio oko 80 sati za puni prelazak. To su takve igre.
I dobro renda kaže, nije ovo savršena igra, ima svojih mušica, no one su stvarno sitne. Čini mi se da je veći problem u pristupu koji si imao očekujući neku kraću avanturicu.