Bit ću iskren, kad vidim kako pišeš o igri... Ne mogu se jednostavno složiti da je pretrpana sadržajem. Tempo je na tebi da si ga složiš, ako ne želiš igrati sidequestove, drži se glavne priče, sasvim je dovoljna da dobiješ dovoljno levela za lagano privođenju kraju.
Nemoj me krivo shvatiti, nije ti sjela i ok je to, jebiga, ali čini mi se kao da si ušao u igru očekujući 20 sati trajnosti. Ovo je RPG. Meni je trebalo cca 120 sati za potpuni prelazak. Isto toliko mi je trebalo i za Fallout: New Vegas, za Dragon Age: Origins sam isto potrošio oko 80 sati za puni prelazak. To su takve igre.
I dobro renda kaže, nije ovo savršena igra, ima svojih mušica, no one su stvarno sitne. Čini mi se da je veći problem u pristupu koji si imao očekujući neku kraću avanturicu.
Uglavnom sam se fokusirano na main story uz povremeni side quest, pa mi je svejedno trebalo 100h.
Znam da je to RPG, ali to ne znači da mora trajati do besvjesti. Origins 100% prelaz mi je trajao cca 50h. Ista stvar i sa Witcherom 1 i 2, KotOR 1 i 2 (KotOR 2 najbolji Star Wars ikad btw) Souls igre... Ne očekujem od RPG-a 20h igre, ali bome ne očekujem od story RPG-a milijun sati.
I nije mi trajanje bilo jedini problem. Već sam spomenuo totalno neintuitivno levelanje, a tu su još bili u igri i užasni izbornici, te relativno loše kontrole (na konzoli).
Al mos def nisam za takve ogromne igre tak da se više neću ni trudit kad vidim da je jedan od epiteta OMG OGROMAN JE (hehe)
Chono7 - a kaj ja znam, na Rebootu sam jednom prilikom dobio ban zbog toga. Valjda neće Megatama doć i vamo bit admin.
Deadwalker - Witcher 1 mos def najbolji. Ima najbolju atmosferu, pogotovo prvi chapter i 4. chapter (onaj kad se teleportiraš sa Alvinom)