blowfish U nekoliko navrata kretao i odustajao od Witchera uglavnom zbog težine protivnika ima tko kakav pametan savjet.Nauči castati signove kako treba, gledaj koji je dobar protiv određenih protivnika i koristi ih u svoju korist. Koristi dodge i roll te igraj strpljivo. Nema tu prevelike mudrosti - borba svakako nije button mash, ali nije pretjerano komplicirana i ima par stvari koje možeš više manje exploitat. Samo se izmiči i lupaj kad vidiš da je sigurno
foggy I nemoj uletavat u skupine ih Drownera, mene su bili "fino" iznenadili kad sam prvi put upalio Witchera :)
Indalecio I nemoj uletavat u skupine ih Drownera, mene su bili "fino" iznenadili kad sam prvi put upalio Witchera :)Ja sam drownere navuko i onda ih pogodis sa aard signom pa ide lakse :) Ako se dobro sjecam veliki je postotak uspjeha kod rušenja na pod
Laf Hvala na savjetima, znači " rambo style" da zaboravim i držim se one da bjeganova mama ne plače :)
wooddiebone Ako si na PCu najbolji savjet ti je da iste sekunde nabaviš kolko-tolko dobar kontroler.PC kontrole su najgore koje sam vidio u ijednoj igri ikada u povijesti ikada.
wooddiebone Nisam na PC igram na PS, danas krećem u zadnji pokušaj ili definitivno brišem.E da! Gledaj si levele neprijatelja i questova jer neke za koji si premali level nemreš dovršit da si ne znam ko.
viper89 Samo prati tutorial na pocetku jer ces sve nauciti sto treba kao i u prvoj zoni koja je odlican tutorial za sve mehanike. Jos ako spustis najmanju tezinu i koristis quen/rollanje (dvije vrste) onda ne bi trebao imati problema.Igra postane dosta lagana i na najtezoj tezini cim nabavis bolji gear i donekle pohvatas mehanike tako da ne bi trebao imati problema. Polako, radi sve i uzivaj.
Solid_Snake https://youtu.be/0WV4Ia1JnR0Guys, prešao Witcher 2. Fuck, kako sam hyped za trojku sada. Mislim da sam je prešao kad je izišla da bih poludio od čekanja nastavka.Sad ode pogledati ovaj masterpiece od trailera opet i večeras startam napokon.https://www.youtube.com/watch?v=c0i88t0Kacs
Zero Uživaj, najimerzivnija igra unatrag...pa, puuuno godina. Kao i kulminacija svih prijašnjih igara. Šlag na vrhu torte, što bi se reklo. Samo što je ovaj šlag veći od čitave torte, i to bez ekspanzija koje su praktički mini nastavci.
Deadwalker Evo Solid (konačno) počinje, ja prekjučer završio igru po drugi puta (ovaj puta na PC-u, nastavio nakon Deus Exa gdje sam stao).Ovo je baš bila scena gdje je nemoguće ne imati emocije :I White Orchard ispod snijegaI sada idem konačno po prvi puta odigrati ekspanzije.