Nakon odlicnih Horizona(trebalo mi oko 60h) i AC Origins(trenutnk na 40 sati) jucer pokrenul opet Witchera, igral neka 3 sata i kapa dolje navedenim naslovima, ali Witcher je stvarno tri koplja iznad svega, toliko detalja i posvecenost istima, prica, povezanost price sa apsolutno svakim main ili side questom, vizuali, atmosfera, gameplay, likovi, flora i fauna, sve je toliko ispeglano i realno da stvarno tesko ostavi covjeka ravnodusnim, recimo prilikom main menu scene, ako igrate Blood & Wine, u pozadini je ona štala i ona zena iz onog CGI trailera prije nego je igra izasla, jucer to tek skuzil, naletim na neki random kamp, sve ih rijesim, nadjem poruku u kojo pise nekaj tipa “istreniranu bagru posalji tam i tam, a ove kaj ne valjaju utopite” , skocim u vodu, zaronim i dno puno trupala, i dalje me takve stvari fasciniraju i nakon 150 sati igre, nisam jos nikad videl tolku posvecenost ovak ogromnoj igri, malo zastrasjujuce cak :) i dodjem do zakljucka da je ova igra besprijekorno remek djelo i meni osobno najbolja igra ikad, a totalno nije moj zanr. Svaka cast ostalim developerima koji pokusavaju implementirat neke stvari iz ove igre, ali trebalo bude jos dugo vremena da to netko i napravi.
Neizmjerno sam zahvalan CDPR-u na ovakvoj igri i podrzavam ih u svakom buducem projektu. Majstori zanata.