Black Adam
Realno, čist oke. Radije bi opet pogledo njega nego Aquamana. Po reviewima sam očekival daleko gori film, a dobil sam 2 sata solidne zabave i mlaćenja.
Nisam nešto oduševljen glavnim negativcem, priča je šablonska, ima glupih i nepotrebnih cringe scena / dijaloga, ali na nekoj podnošljivoj razini.
Većina likova i sama akcija / cgi su odlični i tu su pogodili kak treba. Ko i Marvel, ubacuju podosta humora i makar i ovdje ima hit or miss trenutaka, ne djeluje preisforsirano te ima i dobro pogođenih one linera / šala općenito.
Odnos Hawkmena i Adama odličan, očito su sjeli jedan drugom na setu i njihova prepucavanja su mi top. Općenito mi je sjeo Adam ko lik i makar možemo pričati o tipičnoj Rockovoj ulozi, opet mi je djelovalo da je dao neku osobnost tom liku.
Hawkmen i Dr. Fate zanimljivi i rado bi ih gledo i više (nisam poznavatelj likova u stripovima, osim kaj bi Hawkmen trebo bit bijelac 😁😁) . Nastranu to, Aldis Hodge je jeben u ulozi, ne bih se začudil nekom zasebnom filmu sa njim.
Mala Cyclone je prejebenoslatka i prikaz njenih moći je odlično napravljen, makar, sve zajedno nije više od solidnog sidekicka.
Atom je tipični (neduhoviti) comic relief i film nebi izgubil na ničemu da ga nema.
Post credit scena je jebeno fenomenalna i nadam se da će nastavit sa nekim kontinuitetom i povezivanjem tog universa i likova. Stvarno bih ih htio zajedno na ekranu.