Torla
Meni je prvi dio super, izuzetno drag film i baš efektan horror. Drugi mi je, sad na prvu, dostojan originala i savršeno se nastavlja na jedinicu. Doslovce ih možeš pogledat u komadu.
A ljudi u kinu su koma. Ja sam prije covida često znao uć u sukob s njima i tražit da ne pričaju i da ne gledaju mobitel s najvećim brightnessom. Baš ono, teški neodgoj, nekultura i sebično ponašanje. Ne kužim zakaj opće plaćaš kartu za kino ak te film i doživljaj gledanja ne zanimaju. Ostani doma i tam budi seljak.
Nekad, ak si baš morao nešto prokomentirat s osobom s kojom gledaš, nagneš se do nje i šapneš. Sada, oboje sjede na sredini i pričaju glasno i komentiraju, ko da su na cesti. A horrori su najgori za kino. Jer dođe pregršt klinaca koji su KATASTROFA. Kao, moramo bit frajerčići i ne pokazat da nas je strah pa ćemo se smijat i dovikivat i gađat bocama i takva sranja. E.... popizdio sam miljon puta.
Sad sam fakat mislio da će biti drugačije, da će pod covidom doć u kino samo pravi filmofili, ali kurac. A sad čak i postoje one kratke reklame prije filma koje te pokušavaju educirat da ne budi nekulturan za vrijeme predstave, ali ništa...