Kikiller zontra Meni je taj film uz K-pax najjaći što se tiče takve tematike. Btw, jučer sam dijete uveo u anime svijet Miyazakija pa smo pogledali Howl's moving castle i bilo joj je super. Jedva čekam sljedeće 🙂
zontra Meni je najbolji njegov film Spirited Away, mislim da sam 6 dao, ovo ostalo između 3 i 5. Nausica je definitivno užasno iskustvo.
Kikiller zontra Mislim da cijeli opus studia Ghibli onda možeš slobodno zaobić. Jel netko gledao Papriku iz 2006? Sad se baš sjetio tog...
zontra Kikiller Nisam, ali bih htio. No, da, ne paše mi njihov stil, pogledao sam jedno 6 ili 7 filmova, i ni za jednog ne mogu reći da bih ponovno gledao.
Kikiller zontra Pogledaj papriku, i još par njegovih radova, svidjet že ti se. Nije bajkovito kao Ghibli, već mistično i ozbiljno.
krpa Ove filmske grupe na fejsu su smijeh, pola članova ne znaju prepoznat dobar film da im padne na glavu. Čisto kad usporedim kakve se rasprave vode ovdje i tamo, uopće nisu u istom univerzumu. Zapravo, ne znam zašto sam uopće očekivao bolje. 😂
krpa Fico Da budem iskren, ima jedna koja mi je draga (vezana za azijsku kinematografiju) jer ima vrlo korektne i komunikativne admine i 99% članova nije toksično. U komentarima se fino može razglabati s ljudima bez ignorantnih padobranaca. Ali zato su hrvatske grupe ubi bože 😀