Zoe Saldanu bi gledo i na statičkoj slici dok je na zahodu pa bi uživao ko mala beba.
Amen.
Z for Zachariah - postapokaliptični film s Margot Robbie? Pa ja bi triba svršavat na ovo, ali eto, maramice su ostale suve. Fokus na međuljudske odnose, unutarnje sukobe i različite načine nošenja s gorkom stvarnošću je uvik dobra osnova za kvalitetan i upečatljiv film, ali ovde scenarij jednostavno nije dovoljno jak i rezultat je poprilično mlaka drama koja na kraju ostavlja gledatelja potpuno ravnodušnim.
The Revenant - inače volim filmove o preživljavanju ali ovaj me se nije baš dojmia. Kamera i gluma su odlični, priroda je prekrasna, ali ionako tanka priča je sasvim nepotrebno razvučena na dva i pol sata, tako da se u filmu dosta vrimena ne događa ništa, bar ništa zanimljivo. Mislim spor tempo nije rijedak u survival filmovima, ali nekako inače bolje funkcionira. I onda kad se nešto i dogodi, kratko traje i iskreno nije vridno toliko dugog build up-a. Slično ka i Birdman, zapravo. Žalim Iñárritu, 0/2 za mene.
Little Miss Sunshine - ajme neda mi se puno pisat. Ukratko, stvarno mi se svidija film, jedino je završija malko naglo.