Overlord! Zanimljiv film sa ponekim bedastim scenama i po meni neiskoristen potencijal.Vrhunski efekti,zvuk i glazbena podloga.
Nemogu ne iskomentirat kako me film scenama invazije potaknuo na razmisljanje koji horor je taj rat bio i sta su decki sa 19/20 godina prolazili te noci i jutra na iakrcavanju.Letjeti iznad nepoznate neprijateljske zemlje,iskocit iz aviona ako uopce uspijes u tvrđavu njemacku među one naciste.Samo kad vidim one sive uniforme i onu moc te vojske hvata me jeza.Bas surovo.
Baš ga nedavno pogledao u Cinestaru, moram priznat scene u zraku su fenomenalne, te taj neki strah da si sam u teritoriju okružen neprijateljima je skoro pa stvaran iako se nikad ne može mjerit s onime kako je to stvarno bilo ipak te malo uhvati. To što kažeš odlični efekti, sve tehnički više manje predobro. Svakako film mi je dao više nego što sam mislio da može, za sve koji vole ww2 i cod zombije, prava poslastica od filma.
Summer of '84- Kad sam već na poslasticama od filmova, moram reći da me i ovaj prilično iznenadio. Sam dokaz da mi se trailere uopće ne isplati gledat, jer da sam se vodio po njemu ne bi uopće ni pogledao, a ovako sam dobio stvarno jednu lijepu krimi kid detective ljetnu avanturu. Poprilično ide na Stranger Things vibru, zbog soundtracka i klinaca, no tematski nije uopće ST kada se sve skupa pogleda i probavi. Ugodno gledanje, jednostavno, ali opet u neku ruku dovoljno interesantno i kvalitetno za ugodno gledanje i da ste pomalo napeti do samog kraja.