Ajd me nemoj stavljati u neke kutije, molim te.
Zaboli me živo za politiziranje.
Ovo je jednostavno loš film. (meni)
Ta priča o starčeku koji misli da 40g mladji konobar trza na njega jer je ljubazan pa uzima 845 torti od limete?
Ova nijema koja ima vremena provodit sate I sate kod ribe?
Pustat glazbu da niko ne čuje.
Sex u kupaoni koju su zabrtvili rucnikom?
Ovaj I'm otvori vrata, al oni se ne rasipaju, već ostanu stajat tamo?
Cijela špijunska priča.
Jesus, sve je tak loše I neuvjerljivo.... Koma. A stvarno sam se veselio filmu.
Čak I da mu je želja da bude naivan, easy, šašav, lepršav, bajkovit i pozitivan, nije uspio u tome.
Super je Michael Shannon, super je kostim od ribe. Al ostalo, uff...
Again, moj stav, moj ukus. Tebi je super I to je to. Samo mi nemoj petljat ukus s nečim drugim.
Pa film je bajka. Ne očekuje se od tebe da vjeruješ da je moguće napunit kupaonu do stropa vodom, a da si samo stavio ručnik pod vrata.
A i to sa crnom ženskom je bezveze jer u filmu nema apsolutno ničeg o crncima. Jedan jedini rasist u filmu je taj konobar koji je i homofob iako bi čak realnija slika tog doba bila da su večina bjelaca rasisti i homofobi ovdje je samo jedan jedini lik koji se pojavi u valjda trideset sekundi filma.
Čak je i glavni negativac samo prvoklasni idiot. Nikakav rasist ili homofob. Jednostavno je đubre, ništa više. S druge strane njegovu motivaciju su isfurali tak da se prosječni muškarac sa njime čak može i poistovjetit i opravdat neke odluke jer to radi prvenstveno iz osobnih razloga i lova na uspješnost.
Mislim da je veći fokus na onovremensku paranoju od rusa i špijunaže nego na današnje probleme crnaca i pedera, što u filmu koji je smješten u prošlost tak mora i bit.
Nije ti palo na pamet da je stari peder peder zato da se glavna likica još više izolira i da se opravda njezina ljubav prema ribi, a ne da se ukaže na probleme pedera u tadašnjem vremenu čega su svi svjesni?
Baš to je glavna premisa filma. Sirota nema nikog, nemre pričat, jedini muški prijatelj joj je nedostupan, nije baš najljepša i mastrubira svaki dan u isto vrijeme jer nikad nije imala nekog da se poseksa s njim.
Zato velim, ne želim te smještat u kutije jer i sam primjećujem takve stvari, ali bi li se išta promjenilo da je umjesto starog pedera bila stara žena?
Zašto nemremo ignorirat to i jednostavno pustit da nam neko ispriča priču o ljudima?
Veigue
+1 jer nisi eskalirao kak inače znaš.