i zasto kad tak nevaljaju i svi pljuju po njima sa svih strana,ne kuzim...valjda je stvarno to in,srat po necemu
Meni, recimo, užasno smetaju plošni i nezanimljivi likovi te njihovi idiotsko ponašanje i forsiranje idiotskog "humora".
Pisca scenarija i dijaloga bi šibao po cijele dane ako treba jer ovi filmovi su čisti neiskorišteni potencijal i zbog toga je meni ovaj serijal čisti prosjek i jebeno mi je žao zbog toga
I ja sam ga pogledal prije 3 dana, prvi dio filma je žešće smeće dok drugi poprilično digne dojam, ali ga opet često poništi sa svim gore navedenim.
Ona scena kad Hopkins objašnjava Wahlbergu i jebozovnoj pored Okruglog stola i odjednom se prebace na batlera kako nabija po orguljama i Hopkins mu počne srat da pretjeruje...
Pa zašto, čemu, koji qurac, kojoj budali je to smiješno?? Koji mulac piše scenarij i koji mulac to stavi u film?
Imaš jednu od najepic glazbenih skladbi u filmovima, imaš Transorfmer robote koje pola svijeta obožava, imaš jebenog Petera Cullena čiji bi glas iz mrtvih dignuo i samo ti treba da nađeš nekog karizmatičnijeg od plošnog Wahlberga (ili još goreg Leboufa kji je bio koma u prijašnjim filmovima), da mu scenarist napiše smislene nepretenciozne dijaloge i da nađeš još par zanimljivih sporednih likova, a ne neku jebežljivu žensku kojoj su cijelo vrijeme otkopčana prva dva gumba na haljini i to joj je glavni smisao u filmu...
Može se dobit više od tih filmova, a ne samo brainless zabava, samo da se netko još malo više potrudi. Nije "in srati po filmovima....samo, eto, žao mi je što tak ispadne sa Transformerima...
Što se tiče gledanja u kinu...vjerujem da filmove o Transformerima većina ljudi gleda kad ih skine sa torrenta.