OK lagao sam, došao sam kući ranije.
...sranjima...Blade Runner 2049
Imaš neki app na mobitelu koji ti rendomizira idijotarije u svaki post ili sam smišljaš?
Volio bih te da mi napišeš što te toliko impresioniralo u tom filmu, ali bez pomoći IMDB-a i drugih sajtova.
(EDIT: i članova ovog foruma)
Doduše, ako ne voliš jedinicu, nemoj se ni truditi pisati odgovor. hvala.
Imaš vremena, doma sam tek poslije 16h.
S obzirom da si ti taj koji zastupa mišljenje koje se ne slaže sa mišljenjem večine, mislim da je ipak na tebi da navedeš svoje razloge.
Ne. Nije.
Da sam započeo ovaj razgovor, bio bi red. Ali nisam. Ubacio si se u jedan razgovor između mene i kolega Pravednika koji nema apsolutno nikakve veze s tobom.
Već si nekoliko puta dao do znanja da te iritira moja pojava i postovi, no to te ne sprečava da ih i dalje čitaš, komentiraš, pa čak i izvačiš iz konteksta neke dijelove samo zato da bi bio centar moje pažnje. Kakva je to bolest, ja ne znam, ali srećom, imamo na forumu par doktora pa njih možemo pitati.
Drage bih volje raspravljao o toj temi, ali znamo kako rasprave s tobom završavaju (pogotovo one koje 100% gubiš) - ili cviliš pa se otvori nova tema, kao što je bio slučaj sa ME Andromeda (nakon čega ona ''normalna'' zjapi prazna jer nitko nema ništa pozitivnog o njoj za kazati, osim tebe i još jednog člana) ili potpunim zatvaranjem kao što je bio slučaj sa Blebetaonicom.
Uostalom, što će meni pričati neki lik kojem je glavni argument ''svima je super pa je zato dobro'' i čiji se opisi filmova temelje na uspoređivanju razine testosterona i specijalnih moći stripovskih junaka?