Posto mi je prvi JP u to vrijeme bio najbolji film koji sam ikad gledao,isao sam u kino gledat nastavak sa ogromnim ocekivanjima....a izasao sam razocaran iz njega!Niti ponovno gledanje par godina poslje mi nije popravilo dojam...ali eto,nekih 16/17god.od kada sam ga zadnji put pogledao,promijenio sam misljenje o njemu,i to na bolje! :)
Vjerujem da je tome razlog ovo more losih filmova u zadnje dve godine pa tek sad vidim da neki nisu bili bas toliko losi,koliko sam ih ja smatrao... :)
Da ne pisem o prici jel ste ga vjerojatno svi vec gledali,radije cu reci 2-3 rijeci o CGI!Iako je film navrsio 20god.u 6mj.prosle godine,CGI je na nekim mjestima vrlo dobar cak,u biti prolazan za danasnje vrijeme..negdje bolji negdje gori,ali zadovoljavajuc...nije trash,a i animatronika je ok.U svakom slucaju,moze proci ako zazmirite na jedno oko malo... Ipak su to jos uvijek poceci bili CGI-a!Gluma je tak tak,ni tada nisam volio kao sto ne volim ni sad to bacanje fora u nezgodnim trenucima,ali ih ima daleko manje nego sto ih je sada u pojedinim filmovima (GOTG 2,Thor,gledam u vas)!A sto se tice akcije,ona mi je poprilicno dobra...Spielberg je uvjek znao sa kamerom!Scena gdje sa kamionom vise nad provalijom,u kojoj glavna protagonistica pokusava pobjeci sa stakla koje krcka i lomi se pod njenom tezinom,i pri svakom njenom pokretu je odlicna,a i replicirana u nekim drugim medijima!Uglavnom,ovo je jedan zabavan film,preporucam za jedno obiteljsko gledanje..ako netko jos nije do sada gledao! :
3,5/5
Ako vam se svidio pogledajte Kong(2005) http://www.imdb.com/title/tt0360717/?ref_=nv_sr_1
ili zaigrajte Dino Crisis,ili neku igru iz Jurasic Park svemira!