Mislim da ne postoji film koji me je uspio u svojoj prvoj sekundi ovako nasmijati...i to iz krivog razloga (digitalno uklanjanje Supermenovog brka je uzas na tom djelu),vidjet cete i sami kada pogledate tu facu!
Sa druge strane mogu reci da sam pozitivno iznenadjen,odusevljen cak filmom!
Za vas osjetljive odma cu reci da cu ga usporedit sa Thorom 3,jel sam ih gledao u kratkom razmaku a i izasli su iste godine...znaci vi slabog srca ne citajte dalje! :)
Pa da krenemo..Za pocetak odma da kazem da je meni ovo puno bolji film nego Thor,cak do te mjere da mi je Thor sada jos losiji nakon sto sam ovaj odgledao!Sto se tice vizualnog djela opcenito,ovo je meni daleko bolje od neuvjerljivog CGI i sareniala iz Thora,vise mi pase osobno ovakav izgled i ton za ovakvu vrstu filma!Akcijske scene isto nisu u istoj ligi..ovo je 10 puta snimljeno bolje,bez hrpe "cuteva", inspirativnije,i jednostavo su vise uzbudjujuce...uglavnom odma se vidi tko ima iskustva sa takvim stvarima,a tko je do sad radio indie komedije(Z.Snyder zna znanje sta tko god rekao kada je akcija u pitanju ).Gluma mi je od svih dobra bila,a posebice bi izdvojio Wonder Woman koja me skroz iznenadila,ne mogu vjerovat jbt...za razliku od njenog samostalnog filma koji mi se uopce nije svidio,ovdje mi zena rastura,svaka cast!
E a sad malo lose o filmu...najveci problem u svemu tome mi je prica sama,sve mi je nekako malo zbrzano ipak..ok,dobio je na pejsingu time,jel skoro da i nema praznog hoda i bezveznih dijaloga,ali mu malo prica zbog toga gubi.I taj glavni negativac mi se nekako slabo iskoristen ucinio,i ta njegova apokalipsa...trebali smo malo ipak vise o njemu saznat nego sto je prikazano u filmu!No kako god,ja sam jako zadovoljan sa filmom i zanima me sto buducnost donosi za clanove Lige Pravde! :)
Posto sam malkice subjektivan ja bi mu osobno dao 4,5/5... :)
Alternativno pogledajte http://www.imdb.com/title/tt2395427/?ref_=nv_sr_2